Novidata
Image default
Business / Business Services

Op een goede manier een arbeidsdeskundig onderzoek laten uitvoeren

Een van onze werknemers was voor langere tijd arbeidsongeschikt geraakt, hierdoor vonden wij het noodzakelijk om een arbeidsdeskundig onderzoek uit te laten voeren. Toen wij deze boodschap kregen, hebben wij zo snel mogelijk contact gezocht met Adxpert. Van zakelijke relaties van ons hadden wij namelijk gehoord dat zij erg goede ervaringen hadden met Adxpert en dat zij dit bedrijf dan ook zeker zouden aanraden aan andere bedrijven die een arbeidsdeskundig onderzoek moesten laten uitvoeren voor een van hun werknemers. Vol vertrouwen besloten wij om contact op te nemen met Adxpert en al heel snel bleek dat dit een goede keuze was. Adxpert reageerde namelijk erg positief en nodigde ons uit om langs te komen op hun kantoor en alle mogelijkheden te bespreken. Zo kregen wij te horen wat er allemaal mogelijk was en hoe het proces van een arbeidsdeskundig onderzoek Adxpert er precies uit zou zien.

Wanneer is het nodig om een arbeidsdeskundig onderzoek uit te voeren?

Toen wij contact hadden opgenomen met Adxpert voor een arbeidsdeskundig onderzoek, legden zij ons uit wanneer het nodig is om een arbeidsdeskundig onderzoek uit te laten voeren. Een arbeidsdeskundig onderzoek geeft antwoord op zeer veel verschillende vragen. Hierbij kan gedacht worden aan vragen als het gaat om de belastbaarheid van werknemers, de terugkeer naar de eigen werkplek, andere functies binnen de organisatie of misschien wel een functie buiten onze eigen organisatie. Toen wij het arbeidsdeskundig onderzoek in gang hadden gezet, verliep alles meteen erg goed. Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit waarmee Adxpert dit heeft voltooid en raden dit bedrijf dan ook zeker aan anderen aan. Wij hadden ook zeker wat aan de resultaten van het arbeidsdeskundig onderzoek en hebben goed advies gekregen wat voor vervolgstappen wij konden nemen met onze werknemer. Dit alles is in goed overleg gebeurd tussen Adxpert, onze werknemer en onszelf. Wij zijn dan ook erg blij met de goede resultaten en gaan hier nu graag mee aan de slag.

Veel informatie op de website

Wij raden het zeker aan een kijkje te nemen op de website van Adxpert. Hier is nog meer informatie te vinden en staat antwoord op al uw vragen. Ook zijn er mogelijkheden om contact op te nemen te vinden via deze website!