Novidata
Image default
Business / Business Services

Hosted 3CX – Combinatie van alle communicatiemiddelen

Met hosted 3CX kies je voor een complete zakelijke oplossing. Via de eigen cloud van NuCall Telecombedrijf hosten wij de 3CX software op basis van een Linux VPS. Daarbij kun je er zeker van zijn dat je abonnement altijd up-to-date is. NuCall bewaakt de software 24/7 en zorgt constant voor het bijwerken van je Linux als 3CX software.

Hosted 3CX versus hosted telefonie

Het grote verschil tussen hosted 3CX en hosted telefonie is het aantal functies waarover je kunt beschikken. Hosted 3CX geeft je beschikking over de IVR/digitale receptioniste, ingebouwde functies voor wachtrijen en geïntegreerde tekstberichten. Ook is er de mogelijkheid tot videoconferenties en tools zoals intercom, voice mail, het kunnen bekijken van de status van collega’s en gespreksopnames. De interface van hosted 3CX is zeer eenvoudig. 

Bedrijfstelecommunicatie op basis van gelijktijdigheid

Of je nu een middelgroot bedrijf bent met 250 medewerkers of een klein bedrijf met 20 medewerkers, bij NuCall betaal je voor het aantal gesprekken dat gelijktijdig plaatsvindt. Geen vaste tarieven per werkplek of per medewerker dus. Dat betekent zowel dat je niet hoeft te betalen voor medewerkers die toch al weinig bellen én een besparing op telefoonkosten. Bovendien zit er geen limiet aan het aantal gebruikers. We maken per medewerker een eigen profiel aan, zodat ze overal kunnen inloggen. Iedere medewerker is hierdoor bereikbaar, ongeacht waar ze zich bevinden. Bijkomend voordeel hiervan is dat zij flexibel kunnen werken. 

Kiezen voor NuCall

Je ziet het, NuCall neemt je bereikbaarheid serieus! Daarom is maatwerk bij NuCall de standaard. Wij kunnen snel schakelen en zijn al sinds 2006 aanbieder van hosted 3CX. Ondertussen zijn er honderden bedrijven die hun zakelijke telefonie aan ons hebben uitbesteed. Ook met jou bespreken we graag jouw best passende bereikbaarheidsoplossing. Welke functionaliteiten heb je nodig en welk prijskaartje mag daaraan hangen? Een ding is zeker: je bent verzekerd van onze kwaliteit en expertise. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.