Novidata
Image default
Business / Business Services

Achteruitrijcamera’s in het openbaar vervoer

Heel wat mensen maken dagelijks gebruik van het openbaar vervoer. Of u nu met de bus naar uw werk gaat of de tram moet pakken om bij de universiteit te komen: het openbaar vervoer wordt gekenmerkt door allerlei voertuigen van grote afmeting. Een zorgvuldig bedachte manier om camerasystemen te installeren is daarom van groot belang voor de verkeersveiligheid en voertuigveiligheid. Anders dan in andere voertuigen is niet alleen optimaal zicht van de bestuurder belangrijk, maar in het openbaar vervoer moet er ook rekening gehouden worden met het zicht van de inzittenden van de tram, bus of trein.

Het openbaar vervoer vereist dus verschillende camerasystemen om optimaal zicht te kunnen garanderen. Bovendien moeten de beelden van de camera’s voor langere tijd opgeslagen worden, omdat er gecontroleerd moet worden of er veilig gereden is bijvoorbeeld of dat er geen gekke dingen gebeuren in het voertuig. Het installatieteam van Van Zwitserland zal hiermee rekening houden, zodat de beelden continue gemonitord kunnen worden zonder dat ze verstoord worden om wat voor reden dan ook. Bent u benieuwd naar het gehele assortiment aan achteruitcamera’s voor het openbaar vervoer of ben jij werkzaam in de landbouwsector bijvoorbeeld? Ook voor tractoren, zaaiers, ambulances, bestelbussen en vrachtwagens biedt Van Zwitserland diverse mogelijkheden in camerasystemen. Denk maar eens aan een draadloze achteruitrijcamera of camos achteruitrijcamera. Voor alle soorten en maten camera’s is het sterk aan te raden een kijkje te nemen op de website van Van Zwitserland!

Merkt u dat u beperkt wordt in uw zicht tijdens het besturen van een voertuig van grote afmeting? Optimaliseer dan vandaag nog uw zicht met één van de achteruitrijcamera’s van Van Zwitserland! Laat u adviseren door de experts van deze zichtspecialist of kies voor een achteruitrijcamera set om geen onderdelen te laten ontbreken en compleet zicht te realiseren tijdens het rijden.

https://www.vanzwitserland.nl/