Novidata
Image default
Business / Business Services

Anniek Schuurs is de betrokken en deskundige mediator in regio Leusden en Soest

Zoekt u een mediator in de regio Leusden? Anniek Schuurs geeft mediation sessies en adviseert u op juridisch vlak. Anniek schuurs heeft brede juridische kennis en kan u helpen met (echt)scheiding, arbeidsmediation en familiemediation. Haar expertise gaat verder dan juridische en financiele kennis, ze helpt samen tot een mooie oplossing te komen voor beide partijen. Anniek Schuurs hebt bij het tot stand komen van duurzame afspraken die u verder helpt!

(Echt)scheiding

Mediation nodig bij de (echt)scheiding? Met een mediator kan snel inzicht worden gebracht in de financiën, juridische regeling en de kinderen. Het belang van het kind staat voorop. Anniek Schuurs helpt echtparen bij het netjes afhandelen van de scheiding. Een scheiding brengt veel vragen en zorgen met zich mee. Hoe zit het juridisch? Wat gebeurt er met de rekening? Anniek Schuurs kan u deskundig advies bieden op alle vlakken die langskomen bij de scheiding. De mediation start met een intake en echtsscheidingsconvenant. Vervolgens wordt een ouderschapsplan gemakt en tot slot wordt de gerechtelijke procedure in gang gezet. 

Zakelijke mediation

Conflicten met aandeelhouders of andere zakelijke kwesties? Laat u adviseren door mediator Anniek Schuurs. Een zakelijk conflict geeft veel onrust binnen een bedrijf en op persoonlijk vlak. Mediation in zakelijke geschillen is informeel en vertrouwelijk. De mediator is de onafhankelijke derde die zorgt voor creatieve oplossingen en mogelijkheden in het onderhandelingsproces. U kunt terecht voor zakelijke mediation bij Anniek Schuurs voor conflicten binnen verenigingen, familiebedrijven, vakgroepconflicten en meer. 

Familiemediation in de regio Leusden

Anniek Schuurs is de betrouwbare mediator in Leusden en helpt u graag bij het oplossen van familiekwesties. Anniek Schuurs heeft ruime ervaring in het mediaten van erfenissen, familiebedrijven en andere problemen binnen families. Ze heeft een brede financiele en juridische kennis waardoor ze goed zicht op de zaken heeft. Anniek Schuurs zorgt voor een snelle en creatieve oplossing. Haar voordelige tarieven zorgen dat je kosten beperkt blijven. Samen bouwen we aan een vertrouwelijke connectie zodat conflicten opgelost kunnen worden. Mediation van Anniek Schuurs biedt een grote kans op nakoming van afspraken zonder problemen. Na de medation kunnen er weer mooie stappen worden gezet! Kijk voor meer informatie op https://anniekschuursmediation.nl/mediator-leusden/ of neem direct contact op met Anniek Schuurs.