Novidata
Image default
Business / Business Services

Waterdichte, schokbestendige achteruitrijcamera met nachtzicht

In het verkeer manoeuvreren lang niet altijd eenvoudig, laat staan wanneer je je van A naar B moet verplaatsen met een voertuig van buitengewone afmetingen. Hieronder kunnen vrachtwagens, ambulances, bestelbussen, tractoren en campers verstaan worden. Door de grootte van de voertuigen worden bestuurders vaak beperkt in hun zicht, wanneer ze bijvoorbeeld achteruitrijden, inparkeren of in willen voegen. Zo kan er sprake zijn van een dode hoek of is het niet mogelijk om een inhalende auto te spotten vanuit de bestuurdersstoel. Dit kan een groot gevaar vormen in het verkeer, omdat de verkeersveiligheid door het beperkte zicht aanzienlijk afneemt. De schade en gevolgen kunnen onomkeerbaar zijn, waardoor dit soort situaties te allen tijde voorkomen zouden moeten worden. De vraag is echter: hoe?

Veilig verplaatsen met een achteruitrijcamera

Wie geen zicht heeft rondom het voertuig waarin hij of zij rijdt, kan dit voor gevaarlijke scenario’s zorgen. Om die reden is het van groot belang om te denken over zichtoplossingen, waarin de Achteruitrijcamerawinkel expert is. Zo is de meest eenvoudige en doelgerichte manier om te rijden met een achteruitrijcamera, die zicht biedt op de zijkanten en achterkant van de bestelbus, camper of vrachtwagen. Hierdoor zie je als bestuurder direct of er een fietser achter jouw wagen staat te wachten of een auto je aan de linkerkant inhaalt. Verder hoef je je geen zorgen te maken over hobbels op de weg of regenachtig weer, want de camera’s van de Achteruitrijcamerawinkel zijn schokbestendig en waterdicht. Ook biedt de camera optimaal zicht tijdens nachtdiensten of avondritten.

Meer over de Achteruitrijcamerawinkel

Klinkt de achteruitrijcamera als ultieme zichtoplossing als muziek in jouw oren? Aarzel dan niet om meer informatie te verkrijgen op de website van de Achteruitrijcamerawinkel, waar je onder meer leest over de verschillende soorten en maten achteruitrijcamera, zoals de Achteruitrijcamera Renault Master of Achteruitrijcamera IVECO Daily.  

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/