Novidata
Image default
Eten en drinken

Deze webshop uit Oss levert de lekkerste catering

De lekkerste hapjes en diners van Oss regel je bij Happie Delivery. Door ons eenvoudige bestelplatform is een bestelling zó geboekt. Via onze collega cateraars in het hele kan Happie uw catering bezorgen in elke plaats. Fingerfood, diners, barbecues, sandwiches, high tea?s, cocktails bezorgen wij op het werk of thuis in Oss. Alle producten leveren wij in biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen. Zo zijn uw producten niet belastend voor onze natuur. Happie in Oss en al zijn partners zijn HACCP gecertificeerd. Zo is iedere klant verzekerd van een goede bezorging en producten. Happie Delivery Catering in Oss is te vragen voor diverse soorten bijeenkomsten. trouwerijen, afscheidsfeesten, jubilea, verjaardagen, of zelfs familie-uitjes. 

Diverse type producten aanwezig

Als u heerlijke en feestelijke hapjes wilt laten leveren zit u op uw plek in onze webshop. Van originele canapés, tot de meest culinaire hapjes, zoals mini quiches. De keuze van Happie Delivery in Oss is enorm. Zo zorgen wij dat uw gasten altijd iets eten dat zij lekker vinden. Zo zit het ook met onze diner maaltijden; super veel keuzes! Lukt het u niet het perfecte pakket te vinden? Dan maken wij uw bestelling gewoon helemaal op maat! Ook BBQ catering boeken in Oss is erg snel. U mag er zelfs voor kiezen om een echte BBQ topper u te laten helpen op locatie. Die zal de BBQ voorbereiden, de gerechten tot perfectie te grillen en uitserveren, na de bijeenkomst de locatie opruimen, en zelfs de vaat doen.

Deze unieke catering is perfect in de coronacrisis

Zelf in de crisistijd van corona kan Happie een unieke catering voor u leveren. Bijvoorbeeld een catering die je nergens anders ziet; de Picknick! Gezellig genieten van de natuur en van collega?s en vrienden. Happie is de gehele week te bereiken via mal, chat of telefoon. Wanneer u voorstel op maat aanvraagt, ontvangt u deze binnen 24 uur. Zó werkt de service van Happie in Oss.