Novidata
Image default
Business / Business Services

Zonnenberg Makelaardij, uw makelaar in Veenendaal!

Wij als makelaar in Veenendaal, zijn gepassioneerd om u te helpen bij de verkoop van uw woning. Er komen veel dingen kijken bij het verkopen van uw woning. Wij halen die zorgen bij u weg door u in het gehele proces te ondersteunen. Van waardebepaling tot eigendomsoverdracht, wij helpen u hierbij. 

Dé makelaar in Veenendaal met een gratis waardebepaling

Wij van Zonnenberg Makelaardij zijn dé Makelaar Veenendaal die u een gratis en vrijblijvende waardebepaling aanbiedt. Wanneer u het plan heeft om uw woning te verkopen en op zoek gaat naar een ander, bent u natuurlijk benieuwd naar de waarde van uw huidige woning. Graag komen we bij u langs voor een gesprek over zowel uw woning als uw voorkeuren. In een eventueel tweede gesprek zullen we samen met u de vraagprijs en marktwaarde van uw woning op elkaar afstemmen. Zo kunnen we tot een advies komen dat passend voor u is en u meer zekerheid geeft in de huidige woningmarkt.

De juiste doelgroep voor uw woning

Voor het vinden van de juiste doelgroep is een goede presentatie van uw woning van belang. Potentiële kopers zullen hierdoor juist geïnformeerd zijn, wat zorgt voor alleen serieuze geïnteresseerden. Daarnaast wordt uw woning zo goed mogelijk belicht, waardoor er meer potentiële, serieuze kopers voor uw woning worden aangetrokken. 

Aan de hand van professionele foto’s en verkoopteksten zullen wij uw woning presenteren in flyers, verkoopbrochures en advertenties op woonwebsites als Funda.nl en Zonnenbergmakelaardij.nl.

Om een nog groter en relevanter bereik te creëren, zijn we als makelaar in Veenendaal ook actief op Social Media. We hebben een speciaal marketing team dat zich vastbijt in de presentatie van uw woning. Ze zullen per woning kijken voor de juiste aanpak en stellen hier vervolgens een doelgericht marketingplan voor op om uit te voeren. Op deze manier verzorgen we de optimale presentatie voor uw woning.

Gratis gematcht worden aan een nieuwe woning

Op de website kunt u zich inschrijven voor onze gratis Match & Mail service. In een aantal simpele stappen geeft u uw wensen aan. Wanneer er vervolgens een woning beschikbaar komt die aan uw wensen voldoet, houden we u op de hoogte. Zo bespaart u veel tijd die u normaal kwijt zou zijn aan het zoeken van een geschikte woning. 

Uiteraard kunt u ons ook bezoeken op ons kantoor aan de ‘makelaars boulevard’ van Veenendaal. Hier kunnen we u al het persoonlijke advies geven dat nodig is.