Novidata
Image default
Mode en Kleding

De constructie van Teva sandalen

Teva sandalen zijn gemaakt met jarenlange ervaring en expertise, speciaal ontworpen om comfortabel en ondersteunend te zijn.

Al in de jaren tachtig van de vorige eeuw creëerde Teva de originele sportslipper met de originele teenslipperband, waarbij hij een gat in de markt voor schoenen die geschikt zijn voor activiteiten op de rivier opmerkte. Ze kregen al snel aandacht buiten de sportcirkels omdat mensen zich vastklampten aan hun stijlvolle pasvorm en gemak.

Later in 1985 introduceerden ze de universele band, die om de enkel en het voetbeen werd bevestigd voor meer comfort en stijl. Dit was het moment waarop de Teva-sandalen waar we van zijn gaan houden, werden geboren, en sindsdien zijn ze niet meer veranderd, met behoud van al het sportcomfort, maar met een meer modieuze pasvorm.

Riemen
Teva-sandalenbanden zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic met behulp van traceerbaar polyestergaren, wat betekent dat je sandalen 4 plastic flessen besparen om op de vuilnisbelt te belanden. Ze zijn ook sneldrogend en duurzaam, terwijl ze toch zacht zijn voor je voeten.

Zolen
Bij de Universele Teva Sandalen bestaat de zool uit een binnenzool die dienst doet als voetbed, waardoor de boogsteun en het comfort de hele dag behouden blijft. De buitenzool is gemaakt van duurzaam rubber om ervoor te zorgen dat je sandalen lang meegaan en goede grip hebben om je mee te nemen van stadsstraten naar trektochten.