Novidata
Image default
Mode en Kleding

Een tas voor elke gelegenheid

Een tas voor elke gelegenheid

Een tas is voor elke dame eigenlijk zo goed als onmisbaar. Als vrouw zijnde heb je nogal wat spulletjes die je eigenlijk graag altijd bij de hand wil hebben. Om eerlijk te zijn, hebben de mannen over de jaren ook wel het een en ander verzameld. De mannentas is dan ook helemaal niet raar meer!

Wil je graag een tas die je over het algemeen overal mee naar toe zou kunnen nemen? Dan zoek je dus een tas voor elke gelegenheid. Wat is een tas voor elke gelegenheid en welke tassen kun je hiervoor gebruiken? Je leest het hieronder.

Welke tas is voor elke gelegenheid?

Het begrip ‘elke gelegenheid’ klinkt misschien als een iets ruimer begrip dan dat het echt is. Zo zweert een moeder bijvoorbeeld bij een luiertas rugzak omdat je deze handig mee kunt nemen en er genoeg in kwijt kunt. Als je echter geen baby hebt, dan is een luiertas natuurlijk (nog) niks voor jou.

Als moeder kun je de luiertas rugzak weer wel voor elke gelegenheid gebruiken. Ook als je je een baby een keer niet mee hebt.

Zoek je een tas voor elke gelegenheid waar je veel spullen in mee kunt nemen? Dan zijn de schooltassen meiden variant een echte aanrader. Een ruime, handige tas met verschillende vakken om het overzicht nooit kwijt te raken!

De schooltas kun je in veel verschillende modellen krijgen. Je zit allang niet meer vast aan een rugzak als je dit niet wilt!

Welke tas past overal bij?

De ultieme tas voor elke gelegenheid echter, moet de clutch zwart zijn. Of je nu veel mee moet nemen, of maar een paar essentiële spullen kwijt wil. Of je nu overdag of s ’avonds de deur uit gaat. De clutch past gewoon altijd en overal bij. Kies voor een zwarte, zodat je deze ook gemakkelijk met alles kunt combineren.

Met een goede zwarte clutch ben je dus altijd op alles voorbereid. Het heeft een sportief maar toch klassiek en net uiterlijk. Wat ook weer door de zwarte kleur wordt gecomplimenteerd.

De clutch past zich eigenlijk aan jouw outfit aan. Bij een sportief outfit maakt je clutch het geheel op een nette manier af. Ga je op netjes? Dan kan de clutch juist het casual idee geven. De clutch is ook erg populair als schooltas en beschikt vaak over handige vakken zodat je ook in deze tas overzicht houdt.