Novidata
Image default
Mode en Kleding

Welke bikini draag jij het liefst?

Welke bikini draag jij het liefst?

 

Zoveel vrouwen, zoveel wensen. Dat geldt voor kleding, schoenen, meubels, dus ook voor een bh en bikini. Wanneer een vrouw op vakantie gaat, dan zal er ongetwijfeld nog nodige nieuw moeten worden gehaald. Een extra jurkje, een paar slippers, maar vaak ook een bikini. Je zult denken, waarom doe je dit niet eerder. De reden is meestal vrij simpel. Iedere vrouw heeft wel één favoriet. Omdat de zomers in Nederland vaak niet veel meer dan 2 of 3 warme dagen achter elkaar hebben, wordt er vaak dezelfde bikini gedragen. Wanneer je dan op vakantie gaat, dan zal je ineens 8, 10 of misschien nog wel langer gedwongen worden tot het dragen ervan. Het kan er dan bij een vrouw niet in om dezelfde bikini de gehele vakantie te dragen. Ondanks het feit dat je deze dus ook gewoon kunt uitspoelen, zal en moeten er vaak minimaal 2 tot 3 bikini’s mee. Toch hebben we vaak allemaal wel een voorkeur, dus welke bikini draag jij het liefst?

 

Bikini met vulling

 

Veel vrouwen vinden het prettig om vulling te dragen. Niet alleen geldt dit voor een sportbh, maar dus ook voor een bikini. Het grote voordeel van een bikini met vulling, is dat je je geen zorgen hoeft te maken of mensen je natuurlijk vormen kunnen zien. Dit komt namelijk, dat wanneer je een bikini zonder vulling draagt, wanneer je uit het water stap deze zich vormt om je borsten. Je kunt je dan wel voorstellen wat er gebeurt. Voor veel vrouwen uiteraard geen probleem, maar er is ook een groep die dit niet heel erg prettig vindt. Daarom is een bikini met vulling dus perfect. Kies je voor een bh met vulling, dan is een anita care bh bijvoorbeeld een goede keuze. Deze biedt niet alleen extra ondersteuning, maar voelt ook zacht en comfortabel aan. Ideaal voor de gevoelig borst.

 

Bikini zonder vulling

 

Het grootste deel van de vrouwen draagt puur uit praktische overweging een bikini zonder vulling. Dit komt namelijk, dat wanneer jij bijvoorbeeld een bikini met push up draagt, hier bijna dezelfde vulling in zit als een push up bh. Het duurt dan vele malen langer voordat je bikini droog is. Hetzelfde geldt overigens ook voor een bikini met vulling. Ondanks dat deze vaak met elkaar worden vergeleken, zijn er dus wel degelijk verschillen tussen beide. Door de extra dikke laag, zuigt deze zich vol met water, waardoor het langer duurt voordat je droog bent. Niet heel handig als je nog een duik wil nemen voordat je vertrekt.