Novidata
Image default
Business / Business Services

Elektrische boiler voor mijn huis kopen

Ik moest voor mijn huis een elektrische boiler kopen. Voordat ik mijn huidige huis had gekocht, was de boiler al redelijk oud, maar die deed nog precies wat hij moest doen dus ik dacht die hoefde ik voorlopig niet te vervangen. Nu zijn we een paar maanden verder en de boiler is nu helemaal kapot en nu moest hij wel vervangen worden. En best snel omdat ik anders geen heet water kon gebruiken voor het douchen of andere klussen.

Zo snel mogelijk een elektrische boiler regelen

Ik wilde dus zo snel mogelijk een nieuwe elektrische boiler kopen voor mijn huis, maar ik had geen idee waar ik dit moest doen. Ik heb hier totaal geen verstand van. Gelukkig had ik een buurman die heel handig is met zulke dingen dus ik ging bij hem op de koffie om te vragen wat ik het beste kon doen. Helaas was hij met pensioen en vanwege zijn leeftijd kon hij niet meer voor mij de boiler repareren dus vroeg ik hem om advies. Hij zei dat hij een bedrijf wist waar hij vroeger connecties mee had en dat het goede producten zijn. Ik kreeg van hem de link door van de website en dan kon ik deze zelf op mijn gemak bekijken thuis.

Super blij met de boiler

Nadat ik de website had bekeken wist ik meteen dat ik hier goed zat en dat zij de expertise hadden. Dus ik nam contact met dit bedrijf op en kon meteen iemand spreken waarmee ik kon uitleggen wat er aan de hand was en om een afspraak te maken. Ze konden over een paar dagen al langskomen met een nieuwe boiler. Dit vond ik erg fijn, omdat ik snel heet water weer wilde hebben. Toen de mannen kwamen, waren ze wel een tijdje bezig maar aan het einde van de dag waren ze klaar en had ik een gloednieuwe boiler. Ik was helemaal blij met hun service en hun vriendelijkheid.

Bezoek de website

Meer weten over dit bedrijf en hun diensten? Bekijk dan de website via www.elektrischeboilerkopen.nl voor meer informatie.