Novidata
Image default
Business / Business Services

Dekbedenmatras.nl: uw eigen matras samenstellen

Bij Dekbedenmatras.nl kunt u uw eigen matras samenstellen. U kunt een matras laten samenstellen in vier simpele stappen. U kunt hierbij volledig uw eigen voorkeuren doorgeven zodat u hét ideale matras bij u thuis bezorgd krijgt. U doorloopt de volgende stappen: de eerste stap is de keuze van de vorm voor het matras. Hierbij kunt u de volgende 4 types kiezen: maatwerk matras, maatwerk voor een kindermatras, een frans matras of u kunt kiezen voor een speciale vorm. Dit kan bijvoorbeeld als u een speciale vorm nodig heeft voor een caravan, boot of vrachtwagen wanneer een ‘gewoon’ matras niet passend is. U kunt bij ieder maatwerk matras de maten doorgeven – hierbij gaat het om de lengte, breedte en dikte van het matras in centimeters. De tweede stap is de keuze voor het materiaal. Hierbij heeft u keuze uit vier opties. Eén van de opties is de Santorini, deze is van koudschuim materiaal. Een andere optie is de beta, deze is van polyether. Dan hebben we nog twee andere opties: de Santorini waterdicht en de beta waterdicht. Het verschil is dat de koudschuim matras iets soepeler is dan een polyether matras maar beide geven genoeg steun. De matrassen vormen om uw lichaam door de lichaamsdruk die u afgeeft. Beide matrassen ventileren optimaal en bevordert uw ademhaling.

Dekbedden bij Dekbedenmatras.nl

Naast matrassen kunt u bij Dekbedenmatras.nl ook dekbedden bestellen. Hierbij kunt u een keuze maken uit negen verschillende opties. We zetten deze opties graag voor u op een rij. We hebben een anti-allergie dekbed die bestaat uit 3-D vezel, synthetisch holle vezel of synthetisch microgel. Afhankelijk van wat u het prettigste vindt. Ook hebben wij dons matrassen, variërend tussen de 65% en de 100% dons. Andere materialen waar u uit kunt kiezen zijn katoen, natuurproduct, synthetisch, wasbaar wol en ook kunt u nog kiezen uit zomerdekbedden voor de warmere nachten waar u extra ventilatie nodig heeft.

Hulp nodig?

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan adviseren wij u graag bij uw keuze voor een dekbed of matras. Wij kunnen u meer informatie geven over het product en luisteren naar uw wensen. U kunt ons telefoonnummer of e-mailadres vinden op de website.