Novidata
Image default
Business / Business Services

Unieke herenschoenen vinden bij Shoelia

Sinds ik Shoelia heb ontdekt wil ik geen andere webwinkel meer die schoenen verkoopt. Shoelia is de webshop voor de meest unieke schoenen die je kunt bedenken. Van felle kleuren tot aan gekke patronen, zij hebben het allemaal. Zelf ben ik ook een apart type, hierom sta ik om bekend. Als ik een dag iets normaals draag word ik raar aangekeken. Daarom wilde ik mijn unieke karakter laten zien door middel van kleding.

Schoenen kopen bij Shoelia

Ik had geen idee dat webshops, zoals Shoelia, bestonden die z’n uniek assortiment hadden qua schoenen. Al vaker heb ik op Instagram prachtige kleurrijke schoenen gezien waar ik echt jaloers op was en ben hierdoor mijn zoektocht begonnen. Ik begon te kijken naar foto’s via Google en daardoor op websites terecht kwam. Helaas kwam ik steeds op buitenlandse website waar ik het product moet overlaten vliegen naar Nederland. Dit kost natuurlijk een fortuin en dat wilde ik voorkomen. Dus ben ik verder via de zoekmachine gaan zoeken en kwam ik uiteindelijk een paar websites tegen die wel zulke schoenen in Nederland verkochten. Uiteindelijk ben ik mij meer gaan verdiepen in de webwinkel van Shoelia, omdat de andere winkel zo duur was. Toen ik het gehele assortiment zag, werd ik alleen maar vrolijker van alle soorten schoenen die zij verkochten. Super leuke patronen en nog veel meer kleuren dan ik had verwacht.

Echt leuke schoenen voor een leuke prijs

Na een tijdje zoeken had ik eindelijk een mooi paar schoenen gevonden die ik erg graag wou. Het bestellen via de website ging ook soepel en dat was erg fijn, want ik kon gewoon met mijn pinpas betalen. Na ongeveer een paar dagen had ik de schoenen in goede staat ontvangen. Ze waren echt super gaaf, zelfs mooier dan op de foto zelf. Nu koop ik bijna al mijn schoenen via Shoelia en ik kan eindelijk mezelf laten zien hierdoor.

Probeer het zelf!

Wilt u ook unieke en bijzondere schoenen in uw schoenenkast? Bekijk dan het gehele assortiment van heren- en damesschoenen via www.shoelia.nl. U vindt daar ook meteen meer informatie over het bedrijf zelf en u kunt terecht voor trouwschoenen.