Novidata
Image default
Business / Business Services

Skiën zonder voetklachten met Skischoenopmaat.nl

Maak u tijdens het skiën geen zorgen meer over uw voeten met Skischoenopmaat.nl! Skiërs krijgen er vaak mee te maken: voetklachten. Tinteling, branderigheid, beknelde tenen, kramp in de voorvoeten of voetboog zijn vooral veelvoorkomende kwaaltjes. Ze kunnen het skiën flink verpesten. Dit willen we uiteraard voorkomen. Wilt u zonder zorgen om uw voeten kunnen skiën? Wij van Skischoenopmaat.nl bieden u de oplossing voor uw voetklachten zodat u met plezier kan skiën.

De perfecte skischoen op maat bij Skischoenopmaat.nl

Skischoenopmaat.nl is de plek voor, u raad het al, skischoenen op maat. Met onze deskundigen en professionele werkwijze kunnen wij u de skischoen leveren die u van uw voetklachten af helpt. Onze gediplomeerde bootfitters en voetspecialisten kijken tijdens een afspraak als eerste naar uw voeten door middel van een voetanalyse. Uw persoonlijke situatie wordt hierbij uiteraard goed in de gaten gehouden door te kijken naar factoren als uw skistijl maar ook de stand van uw onderbeen en knieën te meten, net als uw voeten zelf. Hierna maken we een 3D voetscan en een 2D scan van de belastingdruk van uw voeten. Als we dan al deze cruciale informatie verzameld hebben kunnen we beginnen met het kijken naar oplossingen door te kijken naar uw eigen wensen en wat concreet de voetproblemen zijn. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld bedenken wat voor soort ski schoenzool in de skischoenen moeten komen om het comfort te optimaliseren. Deze maken wij hierna dan ook op maat. Maar aangezien we er dan nog niet zijn wordt de rest van de schoen perfect passend gemaakt door thermoplastische skischoenen te gebruiken en naar uw voet te zetten. Uw skischoenen zijn klaar voor de piste! Sluit u aan bij de 600 blije skiërs die wij elk jaar hierdoor helpen weer met plezier te kunnen gaan skiën! 

Van Den Berg Sport

Als u een waar vermeend skiër bent heeft u natuurlijk RTL Snowmagazine wel eens gezien. Dan heeft u ons daar waarschijnlijk ook voorbij zien komen. Skischoenopmaat.nl is onderdeel van Van Den Berg Sport en regelmatig in de winter te zien bij RTL Snowmagazine. Vaak ziet u dan onze fysieke winkel waar u natuurlijk altijd even een kijkje kan nemen. Onze locatie en wanneer wij open zijn is op onze site te vinden, net als onze contactgegevens (maak een gratis afspraak!) en meer over onszelf: https://www.skischoenopmaat.nl/.