Novidata
Image default
Business / Business Services

De eiken vloer

Ja, de eiken vloer. Werkelijk de meest nobele vloer onder alle vloeren. De eiken vloer heeft de voeten van vorsten, keizers en generaals ondersteund, en is daarom ook de beste vloer van alle vloeren die er bestaan. Heb je ooit gehoord van een koning die een tapijt in zijn troonzaal had? Natuurlijk niet! Met een tapijt boezem je geen angst in je vijanden, kom je niet autoritair over, met je tere voetjes die niet tegen de hardheid van steen, of de stevigheid van hout kunnen. Een eiken vloer is gewoon de beste keuze, zeker voor in je huis. Een man met een eiken vloer in huis, voelt zich gewoon als een monarch van eigen woning. Een vrouw met een eiken vloer in huis voelt zich gewoon als een vorstin van eigen woning. 

Waarom een eiken vloer?

Het zou kunnen dat je je nog steeds afvraagt waarom een eiken vloer de beste vloer is. Ik stel dan een tegenvraag: hoe zou een eiken vloer in hemelsnaam niét de beste vloer kunnen zijn? De warmte van een eiken vloer is niet te evenaren met het goedkope triplex dat de vloeren van menig Hollandse woningen ontsiert. De zachte stevigheid van een eiken vloer is ondersteunend voor de voeten, en zuigt niet alle warmte op zoals de tegels in de koude huizen van zakenmensen en modernisten. Een eiken vloer is de nobelste vloersoort, die ook nog eens makkelijk schoon te maken is! Dat is toch werkelijk perfect? Een tapijt is voor zachte prinsessen voetjes, want prinsessen knoeien ook niet, en iedereen weet dat een tapijt waarin geknoeid is, de permanente vlek voor altijd erin blijft zitten.

Neem een eiken vloer!

Een eiken vloer kan je het beste krijgen van Bax Houthandel. Ga naar de website www.baxhouthandel.com voor meer informatie. Met veel passie voor eiken vloeren kunnen wij de eiken vloer vinden die het beste past bij jouw huis en haard. De eiken vloeren die voor vorsten bedoeld zijn, kan jij nu in een handomdraai bij jou thuis hebben. Gewoon naar onze website gaan, een offerte aanvragen voor de houten vloer van jouw keuze. We zullen je snel zien! Bax Houthandel, passie voor houten vloeren.