Novidata
Image default
Business / Business Services

Logistiek webshop uitbesteden aan Packstore.nl

Ben je onlangs een webshop begonnen? Dan komen hier meer dingen bij kijken dan je misschien in eerste instantie denkt. Zo kun je bijvoorbeeld voor een groot deel enorm druk zijn met de logistiek van je webshop. Gelukkig kennen wij een partij waar je terechtkunt als je jouw logistiek werkzaamheden wilt laten uitbesteden. Dit scheelt jou weer werk en jij kan je zo meer bezighouden met bijvoorbeeld het doen van inkopen en de marketing rondom jouw webshop. Benieuwd welke partij wij aanbevelen? Lees dan gauw verder.

Diensten

Ben je op zoek naar een geschikte partij om je logistieke werkzaamheden aan uit te besteden? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op Packstore.nl. Via deze website kun je terecht voor diverse diensten op het gebied van logistiek voor je webshop. Bij dit bedrijf kun je terecht voor de volgende diensten:

  • Opslaan van goederen op vaste magazijnlocaties
  • Controle op aantallen en kwaliteit
  • Transport
  • Orderpicking
  • Voorraadhoogtes per artikel bijhouden
  • Retourenafhandeling
  • Lossen van goederen

Voordelen van Packstore.nl

Er zijn een aantal voordelen van het bestellen via Packstore.nl. Allereerst hanteren ze hier hele scherpen tarieven. Daarnaast geldt dat dat ze een unieke last minute service bieden. Dat houdt in dat ze ook in de weekenden en avonden bereikbaar zijn. De specialisten bij dit bedrijf zetten zich altijd voor de volle 100% in om het beste resultaat te behalen.

Logistiek werkzaamheden uitbesteden via Packstore.nl

Wil je ook graag de logistiek werkzaamheden voor jouw webshop uitbesteden via Packstore.nl? Neem dan zeker even contact met dit bedrijf op om de mogelijkheden te bespreken. Benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en zo heb je meteen inzichtelijk met welke kosten je rekening moet houden.

https://www.packstore.nl/