Novidata
Image default
Business / Business Services

Hosted telefonie

De ISDN lijnen gaan verdwijnen en heel zakelijk Nederland zal moeten kiezen tussen hosted telefonie, of de SIP Trunk, allebei technieken die gebruik maken van VoIP bellen. Hosted telefonie? Klik hier! Er zijn aan beiden manieren van zakelijk bellen veel voordelen verbonden, maar de keuze van iedere organisatie is weer verschillend. Stel nou dat uw organisatie kiest voor hosted telefonie als manier van VoIP bellen, wat betekent dat dan voor uw organisatie? In dit artikel zullen we het hebben over de voordelen van hosted telefonie, waarom het een goed idee is om voor hosted telefonie te kiezen én waarom u voor de Nederlandse Provider moet kiezen bij deze beslissing. Wij hopen dat de informatie die hier uiteengezet wordt u ertoe leidt dat u een weloverwogen keuze tussen SIP trunk en hosted telefonie kunt maken.

De vele voordelen van hosted telefonie

We gaan het nu hebben over de voordelen van hosted telefonie, maar wat houdt het eigenlijk in? Hosted telefonie is bellen met een nieuwe telefooncentrale die in de cloud zit. Uit deze unieke eigenschap vloeien alle voordelen van hosted telefonie voort. Uw organisatie hoeft niet meer zelf een nieuwe telefooncentrale aan te schaffen, of te onderhouden, want hij zit met hosted telefonie in de cloud. De dure onderhoudscontracten kunnen de prullenbak in, en een heleboel nieuwe functies worden met hosted telefonie beschikbaar gemaakt, zoals vast-mobiel integratie. Een ander groot voordeel van hosted telefonie, is dat uw organisatie ook nog eens flink kan besparen op abonnementen en gesprekskosten.

Hoe werkt hosted telefonie?

In de beveiligde datacenters van De Nederlandse Provider draait uw nieuwe telefooncentrale, die door middel van het internet is verbonden met de toestellen die u op kantoor hebt. De hypermoderne telefooncentrale die u met hosted telefonie heeft, is voorzien van alle functies die een zakelijke klant mag verwachten. U kunt via de portal van De Nederlandse Provider zelf functies toevoegen of wijzigen, maar dat mag u ook overlaten aan de telefonie experts die wij hebben.

Hosted telefonie van De Nederlandse Provider

De Nederlandse Provider maakt hosted telefonie, telecom en IT ongewoon simpel voor ondernemers. Dat is ons motto. Kies vandaag nog voor hosted telefonie van De Nederlandse Provider. U bent toch geen dief van uw eigen portemonnee?

Gerelateerde artikelen

Bij Boeken-drukken.com laat u uw eigen boek drukken

Muizen bestrijden met muizengif!

Alarmsysteem