Novidata
Image default
Business / Business Services

Vacatures letselschadebehandelaar

Als ik later groot ben wil ik bij Rochewood werken

Wanneer aan jonge kinderen de vraag wordt gesteld wat ze later, als ze groot zijn, willen worden, antwoorden weinig kinderen dat ze verzekeringen cool vinden. Dat is te begrijpen, omdat de branche niet echt bol staat van glitter en glamour. En op de societypagina’s figureren ook al weinig assurantie-experts. Toch werken in Nederland duizenden mensen met plezier in de verzekeringsbranche. Werken met verzekeringen heeft de naam om grijs en saai te zijn, maar als je er eenmaal, al dan niet met overtuiging, voor hebt gekozen, dan is het werk boeiend, afwisselend en uitdagend. Ben jij een enthousiaste assurantie professional en kun jij vertellen waarom jij jouw werk leuk en belangrijk vindt? Dan hebben we misschien een nieuwe functie voor jou. Bekijk op onze website onze nieuwe vacatures in de verzekeringsbranche, zo ook letselschadebehandelaar vacatures. Rochewood zoekt mensen die de ambitie hebben om verder te gaan in verzekeringen. Doorzetters die aan het einde van de dag bedenken hoe het morgen nóg beter kan. Ben jij er zo eentje? Lees dan verder!

Het commitment van Rochewood

Rochewood is een dienstverlener in banking en insurance. Onze dienstverlening bestaat uit het leveren voor langere tijd van hooggekwalificeerde mensen voor uitdagende klussen bij gerenommeerde banken en verzekeringsbedrijven. Wij zijn succesvol omdat we begrijpen wat onze opdrachtgevers zoeken en daarna handelen. Dat bepaalt hoe we omgaan met onze mensen. Als je bij ons komt werken zul je ervaren dat we investeren in jou. Niet alleen financieel, maar ook in tijd. We vinden het belangrijk om je te begeleiden en te coachen, we ondersteunen je met opleidingen en we bieden je een platform om met collega’s ervaringen uit te wisselen. Dat doen we zodat jij kunt groeien, in persoonlijkheid en op professioneel vlak. En omdat we begrijpen dat het leven meer is dan alleen werk, vinden we het niet meer dan normaal dat je ook tijd voor jezelf neemt. Dat vinden we normaal, want als jij kiest voor ons, dan committeren wij ons aan jou.

Vacatures letselschadebehandelaar bij Rochewood

Bekijk op onze website de actuele vacatures als letselschadebehandelaar. Vind je iets van je gading? Dan kun je direct op onze website solliciteren. Zit er niets voor je bij op dit moment? Geen probleem, wij hebben regelmatig nieuwe vacatures in letselschadebehandelaar en verzekeringen voor een heel scala aan verzekeringsfuncties. Misschien staan er binnenkort vacatures in verzekeringen op de website die perfect bij je passen. Wil je meer weten? Kijk op onze website of bel met 0341-763408.

https://www.rochewood.nl/vacatures/letselschadebehandelaar/