Novidata
Image default
Business / Business Services

Te veel geld betaald? Vallei Advocaten uw advocaat Ede

Vallei Advocaten staan graag voor u klaar als advocaat in Ede. Veel werkgevers betalen te veel geld voor ziekteverzuim van werknemers, dit is natuurlijk een vervelende situatie voor beide partijen. De arbeidsongeschikte werknemer wil graag doorbetaald krijgen maar de werkgever wil ook geen verlies draaien. Veel werkgevers hebben de afspraak om het eerste jaar tijdens het verzuim alles 100 procent door te betalen aan de werknemers. In het tweede jaar daalt dit vaak naar 70 procent. Helaas gaat dit soms mis en wordt er tijdens de eerste maanden van het tweede jaar vaak ook voor honderd procent uitbetaald. Nu is dat erg vervelend voor de organisatie en vraagt u zich misschien af of u wat kan doen aan het te veel uitbetaalde bedrag.

Dit is een van de kwesties waar Vallei Advocaten u bij kan helpen. Dit is een kwestie van arbeidsrecht en soms weet u zelf niet wat u in zo’n geval moet doen want naast dat u om de organisatie moet denken, wilt u ook de relatie met uw medewerker in goede stand te houden. Vallei Advocaten kan samen met u een arbeidsvoorwaardenreglement opstellen waarin de reglementen duidelijk worden voor iedere partij. Hierbij kunnen zij u adviseren wat het beste werkt voor uw bedrijf. Bekijk deze advocaat in Ede.

Uw advocaat in Ede: professioneel en tactisch

Vallei Advocaten is uw advocaat in Ede als u op zoek bent naar een organisatie die te werk gaat op een professionele en tactische manier. Vallei Advocaten zijn krachtig in ervaring en weten u en de andere partijen met een goed gevoel een case af te laten sluiten. Vallei Advocaten is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht, bestuursrecht en mediation dus ook voor andere cases kunt u om advies vragen bij Vallei. Zij gaan te werk met vijf advocaten die allemaal het doel hebben om de klant tevreden te stellen en te helpen bij zakelijke en persoonlijke problemen.

Contact

Nu vraagt u zich misschien af hoe u contact op kunt nemen met Vallei Advocaten. U kunt het telefoonnummer van Vallei Advocaten vinden op de website en dit nummer kunt u ten alle tijden vrijblijvend bereiken. Neemt u liever digitaal contact op? Vul dan het formulier op de website in.