Novidata
Image default
Business / Business Services

Op zoek naar een incassobureau in Rotterdam?

Hét incassobureau in Rotterdam staat ook wel bekend als Incassonet. Wij zorgen ervoor dat uw facturen sneller betaald worden, met onze persoonlijke, professionele en klantvriendelijke aanpak. Wij geloven in een samenleving waar iedereen altijd aan zijn of haar verplichtingen voldoet. De kosten van onze verdiensten zijn daarom uiteraard voor uw debiteur, het is niet de bedoeling dat dit persoon de oorzaak van nog meer kosten voor u is.

Incassobureau Incassonet

Helaas krijgt iedere ondernemer wel een keer te maken met een debiteur die slecht betaalt, het is nou eenmaal de realiteit. Wat is de beste manier om dit aan te pakken? U wilt krijgen waar u recht op heeft, en het persoon weigert op tijd te betalen. Bovendien wilt u niet uw klantrelatie verliezen, dus hoe pakt u dat op een diplomatieke manier aan? Door ons in te schakelen, kunt u uw probleem oplossen. Wij zorgen ervoor dat we daadkrachtig werken, maar ondertussen ten alle tijden gericht zijn op het behoud van een goede klantrelatie.

Hoe werkt ons incassobureau in Rotterdam

Ons incassobureau in Rotterdam heeft een aantal stappen die gevolgd worden tijdens het verwerken van een incassozaak voor onze klanten. Het begint allemaal natuurlijk met het indienen van uw incassozaak, iets wat vrij eenvoudig gedaan kan worden via onze website. Daarna is het voor u mogelijk om de ontwikkelingen in de zaak online te volgen. Ondertussen start een van onze Incassospecialisten met het incassotraject, waarbij eerst in korte tijd meerdere keren contact opgenomen wordt met uw klant via verschillende kanalen. Door per post, e-mail en telefonisch uw klant te benaderen weten we zeker dat de klant bereikt wordt. Wanneer uw klant van mening is dat hij een legitieme reden heeft om niet te betalen, nemen we weer met u contact op om de vervolgstappen te bespreken.

Tot slot

Op het einde zal de incassozaak afgerond zijn, en heeft u ontvangen waar u recht op heeft. Dit is meestal na ongeveer iets meer dan een maand. Wanneer de klant nog steeds niet heeft betaalt, bespreken we met u de vervolgstappen.