Novidata
Image default
Business / Business Services

Houten picknicktafel kopen?

Heeft u interesse in een houten picknicktafel? Bij Houtenpicknicktafelkopen.nl vindt u een groot aanbod in diverse tuinmeubels en artikelen. Deze meubels zijn allemaal van hout gemaakt zodat zij duurzaam zijn en van goede kwaliteit. Alle meubels zijn ambachtelijk en handgemaakt zodat u altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit. De planken hebben gemiddeld een dikte van vijf centimeter en wegen ongeveer 150 tot 200 kilogram. Dat is een behoorlijk gewicht maar dan weet u zeker dat uw tuinmeubels voor een lange tijd mee gaan. Bovendien passen ze bij ieder recreatiegebied, elke tuin en ieder terras (of welke andere buitenplaats dan ook).

Handgemaakte houten picknicktafel

Gezien iedere houten picknicktafel bij Houtenpicknicktafelkopen.nl handgemaakt is, kunt u ervan uitgaan dat er geen sprake is van massaproductie. Daarom is iedere meubel geheel uniek voor u geproduceerd. Al is er geen sprake van massaproductie, u kunt natuurlijk wel een grotere bestelling plaatsen en de webshop zal het allemaal voor u regelen. De klantenkring van Houtenpicknicktafel.nl zijn vaak bedrijven uit de horeca of particulieren en hoveniers. U kunt uw tuinmeubels geheel op maat laten maken zodat uw meubels voldoen aan de ruimte van uw buitenplaats. Bestellingen worden binnen twee tot drie weken geleverd met eigen transport. Er wordt altijd eerst een afspraak met u gemaakt zodat u aanwezig kunt zijn bij het leveren van de bestelling. U mag natuurlijk ook de bestelling zelf komen ophalen maar hierbij moet u wel rekening houden dat de meubels vaak veel ruimte innemen en zwaar zijn om te dragen.

Wat kunt u verwachten van Houtenpicknicktafelkopen.nl?

Zoals eerder vermeld is ieder product uniek en handgemaakt in Nederland. Zo weet u zeker dat geen enkel ander bedrijf precies dezelfde meubels heeft als u. Unieke meubels geven vaak een verhaal en zorgen voor authenticiteit binnen het bedrijf. Iedereen wil namelijk graag er uit springen als merk of als bedrijf. U kunt bij de webshop uw bestelling gemakkelijk plaatsen en daarbij kunt u met iDeal betalen en dan wordt uw bestelling geleverd voor een scherpe prijs. Komt u hem ophalen? Dan scheelt dat bezorgkosten en kunt u uw bestelling betalen met pin bij het afhalen.