Novidata
Image default
Business / Business Services

Dakkapel nodig?

Een dakkapel voor meer licht en ruimte

U bent van plan om meer licht en ruimte in uw zolder te creëren – dan is een dakkapel natuurlijk de uitgelezen mogelijkheid! Niet alleen zorgt het dakraam voor meer licht, maar door de extra plaats gebruikt u uw zolder nu als volwaardige kamer. Bij https://www.bm-dakkapel.nl/ kunt u terecht met al uw vragen over kosten, installatie en wetgeving rond de plaatsing.

De meerwaarde van een dakkapel

Op www.dakkapel-weetjes.nl vindt u veel informatie over het plaatsen van een dakkapel. U kunt natuurlijk ook meteen een kijkje gaan nemen bij BM Daktechniek. Wist u dat uw huis niet alleen in ruimte vermeerdert, maar ook in waarde? Dus ook als u van plan bent om uw huis binnen afzienbare tijd te verkopen, kan een dakkapel een verstandige investering zijn. Daar komt nog bij dat de wetgeving de laatste jaren in veel gemeentes is versoepeld. Het is vaak bijvoorbeeld mogelijk, een dakkapel zonder vergunning te laten installeren.

Vraag een offerte aan

Een dakraam zorgt voor veel extra licht in een zolder, die normaal donker en ontoegankelijk kan zijn. Door de extra ruimte van een dakkapel wordt een verloren verdieping meer dan alleen maar een rommelhok. Een extra slaapkamer, een kantoor of een zonovergoten hobbyruimte. Neem contact met ons op via de website van BM Daktechniek. Wij helpen u graag verder met al uw vragen of een vrijblijvende offerte!

https://www.bm-dakkapel.nl/