Novidata
Image default
Business / Business Services

VT2000 VvE beheer in Rotterdam

 

VvE beheer in Rotterdam – In Rotterdam kiezen steeds meer Verenigingen van Eigenaren ervoor om het beheer uit te besteden aan een professionele VvE beheerder. Hier liggen verschillende redenen aan ten grondslag. Tijd is een veelgenoemde reden om het beheer uit te besteden. Daarnaast heeft een VvE beheerder veel kennis van zaken en kan het beheer goed en professioneel worden uitgevoerd voor de Vereniging van Eigenaren.

Diensten

De diensten die worden aangeboden aan de Verenigingen van Eigenaren in Rotterdam zijn onder andere de volgende: het secretarieel administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie en het technisch VvE beheer. Dit is zodoende een uitgebreid pakket aan diensten die worden aangeboden. De Vereniging van Eigenaren kan er ook voor kiezen om een deel van het beheer uit te besteden.

VT2000: betrouwbaar en bereikbaar

VT2000 heeft de afgelopen 20 jaar een goede naam opgebouwd als betrouwbaar bedrijf.Er wordt altijd met de klant meegedachten VT2000 is op ieder moment van de dag bereikbaar, dankzij de calamiteitendienst. Dit is dus 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Er wordt door VT2000 gewerkt met het programma Twinq.

VT2000 heeft ook een dochteronderneming: De Amsterdamse VvE Beheerder. Dit bedrijf is onder andere actief als VvE beheerder in Hoofddorp. 

Meer informatie

Met vragen of voor het verzorgen van een vrijblijvende offerte helpen onze vakkundige collega’s u graag verder. Als u meer wilt weten over VT2000 haar werkzaamheden in Rotterdam, of als u andere vragen hebt, kunt u ons bereiken op, tel: 0174-286262 of info@vt2000.nl. Wij onderscheiden ons van andere VvE beheerkantoren met de gratis overstapservice. Bij de overstap naar VT2000 wordt u volledig ontzorgd. U kunt hierover meer lezen op onze website, maar ook kunt u hierover vragen stellen aan ons team over het VvE beheer in Rotterdam.