Novidata
Image default
Business / Business Services

Gitaartabs – Een uitgebreide online gitaarcursus

Een uitgebreide online gitaarcursus

Wanneer u geen zin meer heeft om steeds naar gitaarles te moeten reizen, of liever op uw eigen tempo leert, dan heeft Gitaartabs de oplossing. Met de online gitaarcursus kunt u het instrument leren bespelen en indruk maken op familie en vrienden. De lessen zijn zeer uitgebreid; voor zowel beginners als gevorderden biedt het uitdaging. Door de duizenden handgeschreven ProTabs, de uitgebreide Online Media Player en de afgestudeerde conservatoriumgitaristen bent u binnen de kortste keren een echte pro in het spelen van gitaar. U leert werken met akkoorden, leert noten lezen, maakt uzelf diverse technieken eigen en leest uzelf in over verschillende stijlen. Alle lessen zijn daarbij zowel geschikt voor degene die hun eerste akkoorden willen leren als voor gevorderden die de nieuwste improvisatietechnieken willen leren. Meldt je vandaag nog aan en start jouw online cursus gitaar spelen.

Werken met diverse gitaren die passen bij uw passie

Er zijn vier verschillende gitaren waarmee u aan de slag kunt, namelijk: de klassieke gitaar, de akoestische gitaar, de elektrische gitaar en de basgitaar.

  • De klassieke gitaar: de meest geleerde gitaar. Met de klassieke gitaar, ook de Spaanse gitaar genoemd, wordt u binnen no-time een pro. Het is de meest toegankelijke gitaar en wordt daarom ook het meest beoefend.
  • Wanneer u de nieuwe John Mayer, Bruce Springsteen of Jack Johnson bent of wilt zijn kiest u natuurlijk voor de akoestische gitaar. Rond het kampvuur, met een biertje in de hand en meezingen met de klassiekers van vroeger.
  • Jimi Hendrix, Prince, Eric Clapton of B.B. King gingen u al voor. De elektrische gitaar is een veelgebruikt instrument binnen de Pop, Rock n Roll en Funk. Maak daarom indruk op familie en vrienden als een echte Rock n Roller.
  • Tot slot nog de basgitaar. Bekend van Paul McCartney en Bootsy Collins. De lagen tonen maken het geluid van dit muziekinstrument helemaal anders dan zijn broertjes.

Interesse in een gitaarcursus van Gitaartabs? Neem dan contact op. Voor een paar euro per maand wordt u een van de grootheden op muzikaal gebied.

https://gitaartabs.nl/gitaarcursus/