Novidata
Image default
Business / Business Services

Dakster Bedekking – Voor al uw werk aan dak en gevel

Voor al uw werk aan dak en gevel

Bent u op zoek naar een onderneming gespecialiseerd in dakbedekking? Dan bent u bij Dakster aan het juiste adres. Dakdekkersbedrijf Dakster dakbedekkingen uit Enkhuizen is al vanaf het jaar 2000 uw specialist. Tevens zijn zij gespecialiseerd in het bijzondere renovatiewerk. De onderneming werkt voornamelijk in de regio Noord Holland en specifiek in de regio Amsterdam. Voor de onderneming zijn kwaliteit, service en voornamelijk veiligheid uitermate belangrijk. De materialen die de onderneming gebruikt zijn allemaal in het bezit van een KOMO-certificaat en ze werken altijd volgens het BDA-keurmerk. De medewerkers volgen herhaaldelijk jaarlijks cursussen over veiligheid, verwerkingsmethoden en technieken zodat zij op verantwoorde wijze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Platte daken

Platte daken waterdicht maken is waar Dakster een kei in is. Het is op verschillende manieren te doen. De meest gebruikte in Nederland is de bitumen dakbedekking. Een groot voordeel hiervan is de eenvoud en flexibiliteit van het materiaal. Het is ook qua kosten een aantrekkelijke optie. Uiteraard verwerkt Dakster ook materialen zoals pvc en epdm dakbedekkingen.

Hellende daken

Hellende daken in Nederland worden voornamelijk met dakpannen waterdicht gemaakt. Als alternatief kan Dakster ook shingles of zelfs leien daken maken. Het waterdicht maken van daken kan op allerlei manieren. Het kan ook aangepast worden op ieder zijn smaak. Tot wel 100 jaar wordt uw huis waterdicht.

Lood- en zinkwerk

Dit traditionele ambachtswerk zal zelden bij de renovatie van uw pand ontbreken. Eenmaal goed aangebracht is lood en zink een materiaal dat bewezen meer dan 50 jaar dienst kan doen als waterkerend materiaal in bijvoorbeeld dakgoten, deklijsten of zelfs complete roefen of felsdaken.

Interesse in de diensten van Dakster Dakbedekking? Neem contact op.

http://dakster.nl/