Novidata
Image default
Aanbiedingen

Rijschool Rijswijk

Hoe kan jij jouw rijbewijs van rijschool Rijswijk aanvragen?

Zodra je geslaagd bent voor jouw rijexamen wil je natuurlijk zo snel als mogelijk de weg op, maar eerste moet jij jouw rijbewijs aanvragen. Hoe moet jij je rijbewijs aanvragen?

Het kost 38,80 om jouw rijbewijs aan te vragen en dit moet je bij jouw gemeente doen, vaak moet je een afspraak maken om het rijbewijs aan te vragen. Na 5 werkdagen kun je het dan ophalen.

Je hebt ook de optie om 72,90 te betalen en dan is jouw rijbewijs binnen 2 werkdagen al op te halen, dit is de spoedbezorging. Dit kan verstandig zijn wanneer jij spoedcursus rijbewijs Zoetermeer snel nodig hebt, of wanneer je gewoon echt niet kunt wachten om te rijden.

Wat heb je nodig voor het aanvragen van je rijbewijs

Je hebt alle rijlessen Rijswijk en nu kun jij jouw rijbewijs gaan halen, maar er zijn wel enkele dingen die je mee moet nemen wanneer jij jouw rijbewijs gaat aanvragen. Vergeet de volgende items dus zeker niet

Je hebt uiteraard een legitimatiebewijs nodig om jouw rijbewijs aan te kunnen vragen, daarmee kunnen ze in hun systeem dus ook zien dat jij jouw rijexamen hebt gehaald. Hierbij moet je een pasfoto bij hebben die dan vervolgens op je rijbewijs komt.

Uiteraard moet je ook het geld bij hebben om voor het rijbewijs te betalen, dit is 38,80 of 72,90, dat hangt er dus vanaf of je een gewone aanvraag wilt doen of dat je voor de spoedbezorging kiest. Spoed is altijd goed want dan kan je sneller achter de stuur kruipen.

https://drivercompany.nl/rijschool-rijswijk/