Novidata
Image default
Business / Business Services

Schaepmeester allround schilder

Schaepmeester is een ervaren en allround schilder uit Wijchen. Je kan er terecht voor buiten- en binnenwerk als het om schilderen gaat. En zo’n schilder heb ik precies nodig.

Schaepmeester Wijchen

Ik neem contact op met Schaepmeester schilderwerken uit Wijchen. Dit nadat ik gezocht had naar een schilder in de buurt van Nijmegen waar ik woon. Mijn huis heeft nu echt een likje verf nodig, want aan de achterkant van het huis begint de verf af te bladeren. Ik heb een huis met een tuin op het zuiden en daar staat ’s zomers pal de zon op. Het was mooi grijs, hoogglans van kleur, maar nu begint het echt op een aantal plaatsen dof te worden. Vooral bij de dorpels bij de achter- en garagedeur en boven bij de zolderramen. Het is inmiddels ook vijf jaar geleden dat de schilder is geweest. Schilderwerk is zo om de vijf jaar weer een terugkerend punt.

Buitenschilderen

Na een paar dagen komt Schaepmeester bij mij thuis om te kijken wat er allemaal gedaan moet worden. Het hele huis zal aan de buitenkant geschilderd worden. We bespreken ook welke kleur er gebruikt gaat worden en kiezen wederom voor een mooie grijze kleur, gecombineerd met wit. Dit zal mooi staan bij mijn moderne huis. Uiteraard wil ik ook weten wat het kostenplaatje zal zijn. Ik weet dat het schilderen van een huis best duur is, maar zelf doen is geen optie. Het  kost veel tijd én energie. Bovendien zal de schilder het toch beter in de verf weten te zetten dan als ik zelf ga schilderen. Je wilt toch ook dat het aan de buitenkant er mooi uit zal zien.

Na ons gesprek weet ik wat de kosten zijn en wanneer de schilder tijd heeft om te komen. Ik wil nog even nadenken en besluit om na een paar dagen later contact met Schaepmeester op te nemen. Ja hoor, ik wil deze klus wel aan Schaepmeester overlaten. Ik heb er vertrouwen in dat zij over een paar weken goed schilderwerk gaan verrichten. Het huis zal over een tijdje weer glanzen aan de buitenkant. Hoe fijn is dit!