Novidata
Image default
Business / Business Services

Webcam cover van Webcamcovers.nl

Laatst nog hebben wij ertoe besloten om een webcam cover aan te schaffen voor al het personeel in de buitendienst en het management. Dit zijn binnen ons bedrijf de mensen met een smartphone en of laptop van de zaak. Als medewerker op de ICT afdeling van een grote verzekeraar heb ik dagelijks vele taken en bezigheden. Zo zorg ik ervoor dat alle personeelsleden kunnen werken met goede apparatuur. Tevens worden we met ons team ingeschakeld wanneer medewerkers problemen ondervinden met systemen. Daarbij beheren we de server en we moeten zorgen voor cybersecurity. Een verzekeraar werkt met ontzettend veel gevoelige informatie die nooit in verkeerde handen mag vallen. Je moet hierbij denken aan medische gegevens van klanten. Ook kan je denken aan financiële gegevens van bedrijven zoals jaarrekeningen en bankgegevens. Al deze gegevens moeten koste wat kost uit handen blijven van kwaadwillenden. We zien dat steeds meer pogingen worden ondernomen om ons te hacken. De methodes worden steeds inventiever. We moeten dan ook constant op onze hoede zijn en hebben ons strikt te houden aan de regels en procedures die gelden binnen het bedrijf. Onlangs hebben we een zwakke plek weten te traceren bij een medewerker in de buitendienst. Deze medewerker bezoekt regelmatig relaties en daarom beschikt hij ook over een laptop en een smartphone van de zaak. Beide apparaten mag hij ook gebruiken voor privé doeleinden mits hij er discreet mee omgaat uiteraard. Eens in de zoveel tijd wordt de laptop en de telefoon bij ons afgegeven ter controle. Al gauw bleek dat er bepaalde malware op zijn laptop was geplaatst door hackers. Hij was zich hier niet van bewust overigens. Door middel van de malware konden hackers ongestoord en heimelijk meekijken via de camera bij werkelijk alles wat hij deed. De malware hebben we op tijd verwijderd en onschadelijk kunnen maken. Een webcam cover is daarna het eerste wat we hebben laten plaatsen. We hebben daarom besloten om voor alle medewerkers met een laptop en of smartphone van de zaak een webcam cover verplicht te maken. Een webcam cover is daarmee een zeer simpele oplossing voor een ingewikkeld probleem.

Webcam cover goedkope oplossing

Een webcam cover is niet alleen zeer effectief, het is ook nog eens zeer goedkoop. In onze sector wordt vaak gedacht aan dure high-tech oplossingen waar in dit geval een simpele oplossing voor de hand ligt. Een webcam cover is daarvan een ideaal voorbeeld. Een webcam cover kopen, doe je gemakkelijk online.

Online

Een webcam cover kopen, doe je online en je hebt hem een een dag later al in huis als je dat wilt. Met een webcam cover bescherm je je bedrijf tegen kwaadwillenden. Een webcam cover is dan ook mijn favoriet op het gebied van cybersecurity.

Bekijk voor meer informatie https://webcamcovers.nl/.