Novidata
Image default
Business / Business Services

Voor een goede fietsenmaker, moet u in Veenendaal zijn

Is uw fiets toe aan een onderhoudsbeurt, of moet u een nieuwe fietsenmaker zoeken in de omgeving van Veenendaal? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres. Want JZ fietstechniek is een van de beste fietsenmakers uit heel Veenendaal. Met onze geweldige service en diensten kunnen wij alles betekenen voor uw huidige fiets of een nieuwe fiets. Van accessoires kopen zoals een fietsbel, tot het laten repareren van een lekke band. Wij helpen u graag!

Diensten van de fietsenmaker uit Veenendaal

Bij de beste fietsenmaker van heel Veenendaal kunt u terecht voor veel verschillende soorten diensten. Heeft u bijvoorbeeld een dochter of een zoon die binnenkort zijn eigen fietsje wilt? Of wilt u zeker een mooie nieuwe fiets aanschaffen? Wij verkopen de beste fietsmerken die er verkrijgbaar zijn. Ons assortiment bestaat ook uit gebruikte, deze zijn natuurlijk een stukje goedkoper en nog steeds in een goede staat. U kunt ook gebruik maken van onze service fietsenreparatie. Als u fiets iets heeft wat niet goed is of waardoor u hem niet meer goed kan gebruiken, kunt u terecht bij ons. Wij zorgen ervoor dat uw fiets weer helemaal gereed is voor gebruik. Ook al is het iets kleins als een lekke band, wij staan graag klaar voor u om u te helpen.

Het laten ombouwen van uw fiets

Tegenwoordig is de E-bike een grote hit in Nederland. Bijna iedereen wilt er wel eentje aanschaffen bij ons in de winkel. We zien ook dat onze voorraad qua E-bike erg snel leeg loopt. Daarom hebben wij de ultieme oplossing bedacht. Als u uw fiets zo lekker vind rijden, maar toch een E-bike wilt is dit vanaf nu mogelijk! Bij ons kunt u namelijk uw huidige fiets laten ombouwen tot een E-bike. Dan blijft het nog steeds uw oude vertrouwde fiets, maar met een extra hulpje erbij.

Kom gerust eens langs

Wilt u meer weten over de diensten en bepaalde soorten fietsen die wij verkopen? Dan kunt u gerust bij ons in de zaak komen en wij helpen u graag met het adviseren van de juiste fiets of het repareren ervan. Op onze website vindt u nog meer informatie over de diensten die wij aanbieden.