Novidata
Image default
Business / Business Services

Re-integratie tweede spoor steeds populairder

Met uw bedrijf kan het natuurlijk voorkomen dat een medewerker niet helemaal op zijn/haar plek zit en over moet stappen naar een andere werkgever, een re-integratie tweede spoor traject helpt hierbij (klik hier voor re-integratie 2e spoor)! Bij Adxpert is het mogelijk om een uitstromende werknemer te helpen aan het vinden van een nieuwe baan. In veel arbeidsvoorwaarden staat deze optie erin en wordt dit van een werkgever verwacht. Echter hebben veel bedrijven hier moeite mee of het kost hen te veel tijd. In deze gevallen kan de re-integratie tweede spoor worden uitbesteed aan Adxpert. In deze blog zal ik vertellen hoe dit precies in zijn werk gaat en wat de voordelen ervan zijn.

Re-integratie tweede spoor bij Adxpert

Als je ervoor kiest om re-integratie tweede spoor te laten doen door Adxpert zijn hier een groot aantal voordelen bij. Volgens kenners gaat Adxpert namelijk voor een aanpak die gekenmerkt wordt door de pragmatische en doelgerichte aanpak. Dit is een belangrijke factor en hier bovenop wordt de positie van de klant versterkt door middel van een training op gebied van sollicitatie, netwerkversterking of een instructie over Linkedin. Natuurlijk moet er een baan gevonden worden die past bij de werknemer om het re-integratie tweede spoor goed te laten verlopen. Bij Adxpert wordt daarom gezocht naar een plek waar de werkervaring op aansluit, bovendien worden de wensen vooraf allemaal erg goed besproken. Dit gaat middels een arbeidsdeskundig onderzoek, in de meeste gevallen is dit bij Adxpert de start van de re-integratie tweede spoor. Het doel is hierbij dus vinden wat past bij de werkgever, elders.

Meer weten?

Indien u graag meer informatie ontvangt over wat re-integratie tweede spoor nu precies inhoudt of waarom Adxpert hier de juiste partij voor is kunt u contact met hen opnemen. Op de website kan je hier ten eerste meer informatie over vinden en de contactgegevens staan hier ook op. De eerste stap is dus de website intikken in je browser om vervolgens te bepalen of het een geschikte dienst is voor u. Voor vragen kun je bij de klantenservice altijd terecht, zij helpen altijd keurig en reageren binnen korte termijnen.

 

Gerelateerde artikelen

Hangverlichting van de beste kwaliteit

Zoek jij een goede autorijschool in Utrecht ?

Verhuizen in Utrecht en handige verhuistips