Novidata
Image default
Business / Business Services

Een zorgchalet speciaal gebouwd naar uw wensen

Bij Wernsen wordt er een zorgchalet gebouwd geheel naar uw eigen wensen (klik hier voor zorgchalet). U weet waarschijnlijk het beste wat uw zorg vragende ouders willen. Wernsen kan deze wensen voor u realiseren.

Een prettige omgeving voor uw ouders in een zorgchalet

Een zorgchalet is voor iedereen die zorg nodig heeft een geschikte plek om te wonen. Dit is omdat de chalet volledig aangepast kan worden naar uw wensen. Dat betekent dus dat uw ouders zich in een omgeving zullen bevinden waar zij zich prettig voelen. Dit is voor iedereen fijn, maar zeker voor mensen die zorg nodig hebben. Verder kunt u ook de locatie van de zorgchalet bepalen. Ook dit is vaak een belangrijke factor.

Hoe gaat een zorgchalet regelen bij Wernsen dan precies in zijn werk? Het ligt eraan voor wat voor soort zorgchalet u kiest. U kunt de zorgchalet geheel gebruiksklaar ontvangen, of u kunt de inrichting zelf verzorgen. In de meeste gevallen regelt Wernsen het meeste, en zorgt u alleen voor een aantal meubelstukken zodat u toch nog voor een gedeelte van het interieur bepaalt. Wat uw wensen zijn, geeft u aan bij de aanvraag van de offerte. Vervolgens worden de kosten berekent. U kiest een locatie, vaak bij uw eigen woning, en er wordt gekeken of dit gerealiseerd kan worden.

Een zorgchalet bij Wernsen komt er altijd precies uit te zien zoals u in gedachten heeft. Wernsen denkt met u mee, en regelt alles voor u. Omdat de zorg van uw ouders op u nemen al stressvol kan zijn, wilt Wernsen voorkomen dat u nog meer stress ervaart. Daarom regelen zij alles voor u van begin tot einde. De gemakkelijkste optie is om de zorgchalet bij uw eigen woning te laten plaatsen. Zo hoeft u wanneer uw ouders zorg nodig hebben niet ver te reizen.

De zorgchalet van Wernsen aanvragen

Heeft u het besluit gemaakt een zorgchalet te laten bouwen door Wernsen? U kunt via de website een offerte aanvragen waarin u uw wensen aangeeft. Heeft u nog vragen, of wellicht een opmerking? Dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer of contactformulier.