Novidata
Image default
Business / Business Services

Hier koop je de mooiste houten vloeren

Het is best lastig om te weten waar de mooiste houten vloeren te koop zijn (klik hier voor houten vloeren). Er zijn heel veel aanbieders en bovendien is er de mogelijkheid om online houten vloeren te bestellen. Je moet altijd maar geloven wat er verteld wordt door de aanbieder en alle mensen in het netwerk kijken vanuit verschillende perspectieven, waardoor ieders mening verschilt. Tijdens zo’n zoektocht zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Hierom schrijf ik deze blog, ik weet namelijk waar je de mooiste houten vloeren kunt kopen. Dit is bij Bax Houthandel. Een winkel in het midden van het land met meerdere vestigingen. In deze blog zal ik schrijven over waarom ik Bax Houthandel de beste vindt, wat ik van het verkoopproces vond en hoe de montage verliep.

De weg naar houten vloeren

Ik ben dus een tijd geleden bij Bax Houthandel naar binnen gegaan, omdat ik benieuwd was welke houten vloeren hier allemaal werden aangeboden. Ik werd er altijd wel op geattendeerd dat hier veel moois in het assortiment lag en wilde het om deze reden wel eens met eigen ogen bekijken. Toen ik naar binnenging bij Bax Houthandel ging ik na een minuut of vijf het gesprek aan met een medewerker. Hij vertelde mij over bijna alle houten vloeren in de winkel en vertelde waarom welke het beste bij mij zou passen. Hij vroeg naar mijn smaak en naar het interieur in mijn woning om te bepalen welk van alle houten vloeren ik zou moeten hebben. Toen eenmaal een besluit was gemaakt is er een bestelling ingeschoten en een installatie afspraak gemaakt. De week erop stonden de monteurs al bij mij voor de deur om de vloer te leggen, fijn dat ik dit niet zelf heb hoeven doen, dit was mij namelijk niet gelukt.

Het resultaat

Nadat de vloer was gelegd en de monteurs weer de deur uit waren was het hele proces beëindigd. De vloer lag en ik was echt verbaasd over hoe mooi het resultaat was. Mijn woonkamer leek opeens zoveel meer gezellig terwijl exact dezelfde meubels er nog in lagen.