Novidata
Image default
Gezondheid

Moderne en succesvolle behandelmethoden, uitgevoerd door een erkende psycholoog in Zutphen

Loop je vast in je dagelijks leven? Heb je last van spanningen, het gevoel dat je de ballen niet meer in de lucht kan houden, raak je eenvoudig prikkelbaar of emotioneel en ervaar je misschien ook lichamelijke klachten? BrainSpa is een erkend behandelcentrum dat verschillende psychologische behandelingen en coachingtrajecten aanbiedt. Zo kan een psycholoog van deze in Zutphen gevestigde praktijk je ondersteunen met bijvoorbeeld ACT: Acceptance and Commitment Therapy. Dat is een van de nieuwste behandelmethoden die kan worden ingezet bij burn-out klachten, angst, somberheid en meer.

De controle is stressvolle situaties leren loslaten

Elke dag komt er veel op je af. Op sommige zaken heb je controle, op andere weer niet. Sommigen vinden het lastig om te accepteren dat bepaalde stressvolle situaties nu eenmaal niet te controleren zijn. Geldt dat ook voor jou? Dan kun je daar op den duur in vastlopen. De psycholoog in Zutphen kan een ACT-therapie opstarten om dat gedrag te leren herkennen en daar constructiever mee om te gaan. Uiteraard wil dat niet zeggen dat ACT-therapie voor iedereen de aangewezen therapie is. De psycholoog in Zutphen zal eerst een grondige analyse uitvoeren.

Een breed scala aan behandelmogelijkheden

BrainSpa betreft een multidisciplinair team, bestaande uit klinisch psychologen, neuropsychologen, toegepast psychologen en (kinder)coaches. Ben je benieuwd naar de behandelmogelijkheden voor jouw klachten? Dan kun je zowel online als telefonisch contact met de psycholoog in Zutphen opnemen voor een kennismakingsgesprek. Behalve de bovengenoemde therapie worden er door het behandelcentrum nog meer behandelvormen verzorgd, zoals cognitieve gedragstherapie, hsp-therapie, neurofeedback en coaching.

Leer de oprichter kennen

Else Dahmen is een van de oprichters, maar ook de hoofdbehandelaar van het Zutphense behandelcentrum. Ze is behalve BIG-geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog ook kinderneuropsycholoog en neurofeedback specialist. Tevens is zij medeauteur van het ‘Handboek voor neurofeedback bij ADHD’ en traint zij professionals in het geven van verschillende behandelmethoden: neurofeedback, biofeedback en (kinder)neuropsychologie.