Novidata
Image default
Gezondheid

Hier kan jij terecht voor je burn-out behandeling in Breda

Ervaar jij klachten van een burn-out en wil je hier graag een behandeling voor in Breda? Het is belangrijk om in dit geval eerst naar je huisarts te gaan om een diagnose te stellen. Maak zeker een afspraak als je (een aantal van) deze symptomen hebt:

  • Niet uitgerust raken
  • Lusteloos
  • Gevoel van vervreemding
  • Snel geïrriteerd
  • Duizeligheid
  • Spierpijn
  • Minder sociaal contact

Dit zijn nog maar enkele symptomen van een burn-out, de lijst is nog een stukje langer. Ben je bij de huisarts geweest en is er inderdaad een burn-out gediagnostiseerd? Twijfel dan niet om te bellen naar Centrum voor Burn-out Herstel. Hier wordt een burn-out behandeling op maat gemaakt door specialisten in Breda.

Jouw traject op maat gemaakt

Wanneer je een afspraak maakt met een van de therapeuten, zal er binnen een week een intakegesprek ingepland worden. Dit doen zij zo snel, omdat het belangrijk is dat jij je zo snel mogelijk weer beter begint te voelen. Na dit gesprek wordt er een traject op maat gemaakt. Indien jij akkoord gaat, zal er ook weer binnen een week actie worden ondernomen. Er wordt opgebouwd vanaf de kern door middel van zowel Oosterse als Westerse behandel- en ontspanningstechnieken. Er wordt dus niet alleen met je gesproken, maar er worden ook tai chi- en meditatieoefeningen ingezet bijvoorbeeld. Doordat het lichaam in beweging wordt gebracht, zal het brein ook gaan bewegen: dat is waar Centrum voor Burn-out Herstel graag aan vasthoudt.

Kies voor een succesvolle behandeling

Jouw therapeuten gaan voor de volle 100% voor succes. Wanneer jij dus kiest voor een burn-out behandeling bij deze specialisten in Breda, zullen zij er alles aan doen om jou weer gelukkig en energievol te krijgen. Ben jij er klaar voor om een afspraak te maken? Dat is al een heel goede eerste stap! Neem meteen een kijkje op de website waar je de contactgegevens vindt. Je wordt dan snel verder geholpen.

https://cvbh.nl/