Novidata
Image default
Gezondheid

Houd energie over dankzij coaching bij een chronische ziekte

Wil je je niet langer constant moe voelen, omdat je continu op je reserves loopt en wil je liever je energie overhouden om leuke dingen te doen? En wil je niet langer bang zijn voor de ellende van je ziekte, maar net kunnen omgaan met die onzekerheden? Kies dan voor coaching bij een chronische ziekte. De juiste hulp kan je helpen om beter met je ziekte om te gaan en je energie zorgvuldig te verdelen over de zaken die ertoe doen.

Traject Chronisch Krachtig

Een chronische ziekte kan vaak de volledige controle over je leven hebben. De focus ligt snel op de pijn, angst en onzekerheden. Het is echter belangrijk om je ook te focussen op jezelf. Wat maakt je gelukkig? Wat maakt je krachtig? En waar wil je je energie insteken? Kies daarom voor de juiste hulp. Bekroond Leven helpt je bij het vinden van de antwoorden op deze vragen met het traject Chronisch Krachtig. Met behulp van individuele coachingsgesprekken onder leiding van een ervaringsdeskundige krijg je weer controle over je ziekte.

Steun en begeleiding

Het is belangrijk om een coach te hebben, die je voldoende steun en begeleiding kan bieden. Coaching bij een chronische ziekte kan ervoor zorgen dat je beter kunt leren omgaan met het hebben van een ziekte. Een individueel coachingstraject zal je voorzien van een coach waarmee je zonder gêne over je worstelingen kunt praten.

Kies voor hulp bij het leren omgaan met een chronische ziekte

Heb je hulp nodig bij het omgaan met je chronische ziekte? Een chronische ziekte kan je erg beperken in het dagelijkse leven. Het kan ervoor zorgen dat je niet meer bezig bent met echt leven, maar je alleen focust op overleven. Wacht niet met leven totdat je weer gezond bent, maar haal alles eruit wat erin zit! Kies daarom voor coaching bij een chronische ziekte van Bekroond Leven.