Novidata
Image default
Auto's en Motoren

Scooters gebruiken in de stad

Het woon-werkverkeer is een van de minst plezierige delen van onze dag vanwege het spitsuur en boze automobilisten. Stap over op een scooter om uw woon-werkverkeer aangenamer te maken! Uit een rapport bleek dat niet-actief woon-werkverkeer schadelijk is voor onze gezondheid, wat geen verrassing is, aangezien het moeilijk is om elke dag van en naar het werk te gaan. Als je op dit moment met de auto of motor naar het werk gaat, zijn er veel redenen om over te stappen van een motor naar een scooter. Als je dagelijks op een scooter reist, kun je gemakkelijk geld besparen. De kosten van het rijden met een bromfiets of scooter zijn aanzienlijk lager dan die van een motor of auto. Je kunt ook gemakkelijk een scooter fixer zoeken als je problemen hebt met dit vervoermiddel.

Voordelen van brandstofefficiëntie

Met uw scooter kunt u niet alleen door het verkeer navigeren, uw totale reistijd verkorten en minder brandstof verbruiken, maar de kilometers per gallon zijn veel hoger dan met een auto. Het gemiddelde benzineverbruik voor een auto is 50, 5 mijl per gallon. U kunt zien hoe het kiezen van een scooter de prijs van benzine kan verlagen in vergelijking met de gemiddelde mpg voor een automatische benzinemotor, die 76,3 mpg is. De gemiddelde mpg voor auto’s houdt ook rekening met veel nieuwere modellen en milieuvriendelijke alternatieven. Tweedehands voertuigen zijn goedkoper, maar hun mpg-cijfers zijn veel lager. Aan de andere kant zijn scooters zuiniger. Laten we dit in de praktijk onderzoeken. Net als de Ford KA uit 2008 kosten Commuter-voertuigen ongeveer 1.500 euro, gemiddeld 74 kilometer per 4 liter, terwijl veel 125cc-scooters meer dan 140 kilometer per 4 liter halen.

Tijdsbesparing

De snelheid van scooters is over het algemeen sneller dan lopen. Scooters kunnen 30 kilometer per uur afleggen, waardoor ze perfect zijn om rond de campus en in de buurt te cruisen. Aan de andere kant kunnen mensen gemiddeld 5 kilometer per uur reizen. Als gevolg hiervan biedt het een groter snelheidsvoordeel dan te voet lopen, waardoor uw kansen om te laat op school te komen of een vergadering te missen, worden verkleind.

Extra gewicht dragen

Het gebruik van een gemotoriseerde scooter kan de hele taak vrij eenvoudig maken, als je van plan bent om naar een plaats te gaan en je denkt na over hoe je het moet aanpakken, vanwege de lading die je zult dragen, misschien wat benodigdheden of studieboeken. Plaats zware materialen op het bord als ze te zwaar zijn om te dragen. Het bespaart u tijd en stelt u in staat een andere taak uit te voeren terwijl u goederen van de ene plaats naar de andere vervoert.