Novidata
Image default
Auto's en Motoren

Scooter theorie examen: kosten, cursus en certificaat

Welkom bij 123-theorie! Ben je op zoek naar de kosten van het standaard scooter theorie examen in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel bespreken we niet alleen de kosten van het examen, maar ook de kosten van de bijbehorende dagcursus. Daarnaast delen we interessante informatie over het slagingspercentage en de mogelijkheden om het examen te reserveren. Lees snel verder en ontdek alles wat je moet weten voordat je jouw scooter theorie examen gaat afleggen.

Wat zijn de kosten van het standaard scooter theorie examen?

Het standaard scooter theorie examen in Amsterdam kost €41,-. Dit is het meest gekozen examen en heeft de kortste wachttijd en de meeste beschikbare plekken. Naast de kosten van het examen, komen er ook nog kosten voor de dagcursus bij. Voor de dagcursus scooter theorie in Amsterdam betaal je slechts €99,-. Deze dagcursus bereidt je voor op het examen en zorgt ervoor dat je alle kennis hebt over de verkeersregels, wetten en verkeersborden. Het slagingspercentage van 123-theorie, de aanbieder van de dagcursus, ligt op 83%, terwijl het CBR gemiddeld een slagingspercentage van 47% heeft. Het examen kan worden afgelegd bij het CBR en je kunt zelf een examen reserveren of dit laten regelen door 123-theorie.

Wat kost de cursus scooter theorie Maastricht?

De cursus scooter theorie Maastricht kost nu 99 euro. Dit is inclusief alle lesstof, digitale oefenstof, online proefexamens en eventueel vervoer naar het CBR (hoewel het CBR vaak op loopafstand is). De kosten voor het CBR-examen komen daar nog bij. Het standaard examen kost 41 euro en het verlengde examen met extra tijd kost 53 euro. Het verlengde examen is bedoeld voor kandidaten met specifieke behoeften, zoals leerstoornissen, concentratieproblemen of dyslexie. Het examen met extra tijd geeft je 15 minuten extra tijd om de vragen te beantwoorden en de vragen kunnen voorgelezen worden door de computer. Het scooter theorie Maastricht certificaat is 1,5 jaar geldig.

Lekker snel het CBR scooter theorie certificaat in the pocket

Gefeliciteerd met het behalen van je CBR scooter theorie certificaat! Wat een prestatie om dit lekker snel in the pocket te hebben. Nu ben je klaar om veilig de weg op te gaan met je scooter. Het is belangrijk om de verkeersregels goed te kennen en toe te passen, zodat je altijd veilig kunt rijden. Denk aan het dragen van een helm, het gebruiken van de juiste verlichting en het respecteren van andere weggebruikers. Geniet van de vrijheid en het gemak van het rijden met je scooter, maar blijf altijd alert en verantwoordelijk. Veel plezier en succes op de weg!

https://www.123-theorie.nl/