Novidata
Image default
Gezondheid

De beste burn-outcoach in Tilburg helpt je om jezelf opnieuw neer te zetten

Een burn-out is meestal het gevolg van gewoonten die mensen ertoe brengen langere tijd over hun grenzen te gaan op fysiek, emotioneel of mentaal gebied. Des te meer ze zich gedwongen voelen om dit te doen, des te moeilijker wordt het om te voelen wat ze nodig hebben en wie ze eigenlijk zijn. Gelukkig is er een geweldige burn-outcoach in Tilburg die hen kan helpen om zichzelf weer nuttig en zeker te voelen.

Aandacht voor individuele processen

John Theloosen is lifestyle- en burn-outcoach bij Leefbewust in Tilburg. Hij heeft jarenlange ervaring met het leven en mensen die worstelen met essentiële levensvragen. Dit is geen reden voor schaamte, maar het is ook niet nodig om het maar gewoon te accepteren. Door te kijken naar de gewoontes en valkuilen waardoor je leven moeilijk is geworden kun je leren om soortgelijke situaties in de toekomst te vermijden – deze zijn voor ieder individu anders.

Kom erachter waar je gelukkig van wordt

Nadat jullie samen hebben geanalyseerd waar het mis is gegaan, komt het leuke gedeelte van het werk. Je gaat samen met de burn-outcoach onderzoeken hoe je weer van het leven in Tilburg kunt genieten. Je zult zien dat je snel een beeld vormt van de dingen die jij nodig hebt om goed in je vel te zitten. En ook op dat gebied is iedereen anders. Je leert om naar jezelf te luisteren en je behoeften te manifesteren.

Pak je lichamelijke problemen aan

John Theloosen werkt bij Leefbewust samen met Elian Krekels. Zij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van fascia. Dat is het weefsel dat alle spieren, botten, organen en andere weefsels in je lichaam met elkaar verbindt. Als er fysieke, emotionele of mentale blokkades zijn dan heeft dat effect op de fascia. Door deze los te werken gaat alles weer beter vloeien en kun je zonder pijn en energieverlies de wereld tegemoet treden. Neem contact op met deze praktijk en ga samen met de burn-outcoach uit Tilburg aan de slag met jouw problemen!

https://www.leefbewust.nl/