Novidata
Image default
Aanbiedingen

In 5 stappen af van uw ruimtetekort

Ruimtetekort is een probleem waar veel bedrijven mee kampen. Het is lastig op te lossen, omdat verhuizen en verbouwen vaak worden gezien als de enige oplossingen. Toch is dit niet volledig waar. In deze blog leggen we uit hoe je in vijf simpele stappen van uw ruimtetekort af komt, door een systeemvloer aan te leggen. Dit is een vloer die je kunt installeren tussen twee bestaande etages, waardoor je extra ruimte creëert in jouw pand. Lees snel verder!

 

  1. Observeer je pand

Om je ruimtetekort op te lossen, moet je eerst vaststellen wat precies de opties in jouw pand zijn. Dit doe je door uitgebreid je pand te observeren. Hier mag je ook gerust out-of-the-box denken: concludeer jij dat je veel ruimte hebt dus de bovenkant van je stellingen en je dak? Noteer het, want misschien biedt dat wel een oplossing!

 

  1. Omschrijf je situatie

Je observaties van stap één heb je genoteerd. Het is nu aan jou om contact op te nemen met een specialist, namelijk Nolte Mezzanine. Zij gebruiken jouw observaties en kunnen hierop voort borduren, door te zoeken naar de perfecte oplossing voor jouw magazijn, zoals een systeemvloer.

 

  1. Ontwikkeling van de systeemvloer

In deze stap hoef jij niks te doen: Nolte Mezzanine zorgt er namelijk voor dat ze de perfecte systeemvloer voor jouw pand ontwikkelen. Hiermee houden ze rekening met de door jouw doorgegeven informatie wat betreft de ruimte, maar ook met andere eisen zoals het kleurgebruik binnen jouw bedrijfspand. 

 

  1. Installeer de systeemvloer

Zodra de systeemvloer af is, wordt deze als bouwpakket geleverd op jouw adres. Het is dus aan jou om deze te installeren. Nolte Mezzanine bezorgt de systeemvloeren met een duidelijke instructie, waardoor het voor iedereen haalbaar is om deze vloer zelf in elkaar te zetten. Heb jij geen vertrouwen in de bouwkunsten van jouw personeel? Bij Nolte Mezzanine kun je aangeven dat jij een monteur aan je bestelling wilt toevoegen. Die voert deze stap voor jou uit.

 

  1. Richt de vloer in

De vloer staat! Het is nu aan jou om deze in te richten zoals jij dit wil. Door een draagvlak van 3.500 kg per vierkante meter zijn er veel mogelijkheden: je kunt de systeemvloer dus erg goed als opslagruimte gebruiken, maar deze is ook als kantoorruimte geschikt. 

 

https://www.noltemezzanine.nl/