Novidata
Image default
Business / Business Services

Horeca groothandel

Wanneer je op zoek gaat naar een horeca groothandel, informeer dan eens bij Heuvel Horeca. Na jarenlang te hebben gewerkt als chef kok in diverse restaurants vond ik het tijd om eens iets voor mezelf te beginnen. Samen met een collega uit het vak hebben we een plan uitgewerkt en een concept bedacht. Kok zijn is natuurlijk totaal anders dan het hebben van een restaurant en het ondernemerschap op zich. Na het schrijven van een businessplan en het bedenken van een concept zijn we naar de bank gegaan. We hadden ondertussen al een investeerder gevonden maar er was meer kapitaal nodig om de zaak op te starten. Gelukkig werd het business plan goedgekeurd door de bank, en het nodige kapitaal werd verstrekt. Het pand dat we op het oog hadden bleek ook beschikbaar te zijn, en nadat de gemeente de nodige vergunningen had verstrekt konden we aan de slag. In mijn jaren als chef kok heb ik mijn ogen goed de kost gegeven. Vaak constateerde ik problemen met de horeca groothandel waarmee men zaken deed. Er werd wel eens ondeugdelijke apparatuur geleverd en de levertijd en beschikbaarheid van bepaalde producten liet ook vaak te wensen over. Als eigenaar van een restaurant moet je kunnen bouwen op een goede horeca groothandel. Je hebt een horeca groothandel nodig die met je meedenkt, op tijd levert en de nodige service levert.

Heuvel Horeca Groothandel

Heuvel Horeca Groothandel is een bedrijf waar ik graag zaken mee doe. Bij Heuvel Horeca kan je namelijk terecht voor de volledige inrichting van je restaurant. Wanneer je niet tevreden bent over een geleverd product, dan wordt dat teruggenomen en krijg je je geld terug. Heuvel Horeca Groothandel weet precies wat er wordt verwacht, en speelt goed in op veranderingen die de seizoenen met zich meebrengen. Met een online account kan je heel gemakkelijk online bestellen, en er wordt snel geleverd. Bij Heuvel Horeca Groothandel kan je terecht voor de meest uiteenlopende artikelen. Het assortiment wordt constant verbeterd en uitgebreid.

Showroom

Wanneer je op zoek bent naar een horeca groothandel, breng dan eens een bezoek aan de showroom van Heuvel Horeca. Heuvel Horeca is een horeca groothandel van formaat, en dat merk je meteen. Heuvel Horeca Groothandel heeft ook een servicenummer, waar je terecht kan met al je vragen. Meer informatie vind je op de website.