Novidata
Image default
Business / Business Services

Doelgericht en effectief incasseren met Groeneveld GDW

Recent ben ik in contact gekomen met een organisatie, Groeneveld GDW die nu inmiddels als twee maanden zich bezighoudt met het incasseren van de openstaande rekeningen van onze debiteuren. Omdat wij enorm tevreden zijn over de manier waarop dit gebeurt en het resultaat wat het oplevert schrijf ik graag wat meer over Groeneveld GDW in deze blog. Ten eerste is het belangrijk om te vermelden dat Groeneveld GDW een afkorting is van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Ik deel onze ervaring en geef jou advies over waarom je voor hen moet kiezen!

Onze ervaring met Groeneveld GDW

Groenveld GDW is het bedrijf wat nu inmiddels al een tijdje bezig is om ervoor te zorgen dat wij met ons bedrijf geen omkijken meer hebben naar de openstaande rekeningen. Wij betalen Groeneveld Gerechtsdeurwaarders gewoon per opdracht en op deze manier hoeven wij geen rekening te houden met de rustige periodes in onze jaarplanning. Het kan namelijk voorkomen dat er periodes zijn waarin wij helemaal geen last hebben van niet betalende klanten en de dienst van Groeneveld GDW voor ons overbodig is. In dit geval ben ik blij te melden dat wij ook niets verschuldigd zijn aan Groeneveld GDW en de primaire focus ligt op onze hoofdactiviteiten. Sowieso is het achterna zitten van de debiteuren een nare activiteit die moet gebeuren, maar verder niets toevoegt, omdat de inkomsten al geboekt zijn op de balans, maar deze alleen moeten worden verplaatst naar de resultatenrekening. De voorkeur ligt er daarom voor ons om het uit te besteden.

Ook benieuwd?

Mogelijk vind jij ook herkenning in onze situatie en klinkt het jou als muziek in de oren als Groeneveld Gerechtsdeurwaarders voor jou achter niet betalende klanten aangaat. Dit scheelt jou gewoon enorm veel tijd en je kunt hierdoor gewoon focussen op de belangrijke zaken van jouw bedrijf. Het bespaard een hoop tijd en kosten en hierom is het ook gewoon een stuk rustiger in het hoofd. Om deze reden is het gewoon een manier om echt te kunnen investeren in wat jij belangrijk vindt bij het bedrijf waarvoor je werkt dankzij Groenenveld GDW.