Novidata
Image default
Business / Business Services

Handig die eiken picknicktafels online bestellen!

In het begin had ik echt geen idee dat je eiken picknicktafels ook online kon bestellen via een website! Ik ben namelijk werkzaam bij een zomerfestival dat zich altijd buiten afspeelt. Daarbij hebben we ook altijd de jaarlijkse Barbeque. Hiervoor moesten we picknicktafels bestellen want die we normaal gesproken gebruiken waren helemaal kapot gegaan dus die waren aan vervanging toe.

Eiken picknicktafels bestellen bij een goed bedrijf

De eiken picknicktafels die we eerst hadden waren binnen twee mar stuk gegaan door bepaald weer en gebruik. Hier hadden we best veel geld aan uitgegeven dus we gingen dit keer kritischer kijken naar de kwaliteit van het hout omdat we anders weer binnen een paar jaar nieuwe konden bestellen en dat wilden we niet. Ik had de taak gekregen om hier research naar te doen. Bij de bouwmarkten kon ik ook picknicktafels scoren maar daar merkte ik meteen dat ze niet van goede kwaliteit waren dus die kon ik niet meenemen. Na een tijdje zoeken kwam ik online een website tegen die voor een redelijk goede prijs tafels verkochten. Deze website was eikenpicknicktafel.nl. Ik had nog nooit van het bedrijf gehoord maar ze hadden reviews dus dat moest wel goed zijn.

Erg blij met onze producten

Ik had contact opgenomen met iemand van de website en ik werd vriendelijk geholpen door de medewerker. Hij snapte precies wat ik wilde en hij zou meteen een offerte naar me sturen over de kosten. Deze offerte zag er zeker goed uit en ik liet deze goedkeuren bij de baas van het evenement. Nadat de bestelling wa geplaatst waren ze binnen een paar dagen al hier met bezorgen. Alles zag er keurig uit en we hadden geen betere website kunnen vinden!

Bezoek de website

Heeft u ook interesse in een eiken picknicktafel? Klik hier. Of bent u benieuwd wat deze website meer voor u kan betekenen? Bekijk dan voor meer informatie de website via www.eikenpicknicktafel.nl voor meer informatie over de verkochte producten, het bedrijf zelf wat ze allemaal doen qua diensten. Daar vindt u ook alle contactgegevens van het bedrijf om in contact met hen te komen.