Novidata
Image default
Business / Business Services

Uw online technische specialist: Technischeprodukten.nl

Geen tijd om lang te zoeken naar technisch gereedschap in een grote bouwmarkt? Ga dan nu naar technischeprodukten.nl! Wij staan garant voor een breed aanbod aan luchtgereedschap en boren. Mocht er volgens u toch nog iets ontbreken, dan gaan we het graag voor u proberen te regelen. Daarnaast staan wij voor u klaar wanneer u persoonlijk advies nodig heeft, bijvoorbeeld bij lijmen, kitten, reinigen of afdichten. Wij zijn ook bereikbaar voor grote bestellingen van bedrijven. Daar komt nog bij dat we een snelle levering hebben. Voor 16 uur besteld, is morgen in huis. 

Bekijk ons brede aanbod op Technischeprodukten.nl

Op onze website kunt u terecht om ons brede aanbod aan producten voor het lijmen en afdichten, boren, technische sprays, luchtgereedschap, producten voor de werkplaatsinrichting, handschoenen en reinigers. Daarbij leveren we ook per categorie enkele accessoires. Zo kunt u denken aan tuitjes voor een kit of aan een krachtdoppenset. Momenteel is er ook nog tien procent korting op het hele assortiment Rodac producten. Bovendien is er een aparte pagina voor de meest gestelde technische vragen wat betreft de producten. Indien uw vraag er niet tussen staat, kunt u altijd bellen of mailen via de gegevens op onze website. Ook kunt u via het telefoonnummer ons vragen voor persoonlijk advies. Tenslotte zijn er nog enkele handige handleiding op onze website te zien, waarin bijvoorbeeld wordt beschreven hoe u een siliconenkit aanbrengt en hoe u moeten lijmen en kitten. 

Garant voor kwaliteit en kwantiteit

Wij van Technischeprodukten.nl proberen u zo goed mogelijk te helpen met uw problemen of benodigdheden. Gelukkig wordt dit ook gewaardeerd door onze klanten. Gemiddeld scoren wij een 9,2 en daar zijn wij hartstikke trots op. Onze klanten zeggen onder meer dat we een snelle levering hebben, over een groot assortiment beschikken en deskundig personeel in dienst hebben. Voor aanbiedingen of nieuwe producten kunt u ons volgen op Twitter en Facebook. 

Wij hopen dat u snel onze website Technischeprodukten.nl bezoekt en een kijkje neemt in ons brede assortiment. Indien er vragen zijn, kunt u ons bereiken via de telefoon- en mailgegevens beschikbaar via de website.