Novidata
Image default
Business / Business Services

Een HP Pagewide printer voor uw organisatie

Recent hebben wij een HP Pagewide printer aangeschaft en we ervaren hier heel erg veel voordelen van. Om deze reden heb ik gekozen om een blog te schrijven over dit product. Ik moet hier wel bij zeggen dat het gaat over een HP Pagewide printer van Repromat. Niet iedere HP Pagewide printer bevalt net zo goed als die van Repromat. Dit komt ook voornamelijk omdat ze hier gewoon erg veel tijd steken in de verbetering van alles wat ze gaan doen. Repromat is namelijk een bedrijf wat erg veel nadenkt over de manier waarop ze de klanten kunnen helpen en hoe de proposities aangepast kunnen worden aan hun wensen. In deze blog deel ik graag wat meer over mijn ervaring met de HP Pagewide printer van Repromat maar ook over het proces waar we doorheen zijn gegaan tijdens de verkoop.

De HP Pagewide printer in ons bedrijf

Wij hebben gewoon heel veel printwerk, omdat dit nu eenmaal een vereiste is in de productieprocessen die er in het magazijn lopen. Een vereiste is hiervoor dat een een printer gewoon werkt hoe het verwacht wordt van iedereen. De printer die we eerst hadden voldeed niet helemaal aan alle verwachtingen en het zorgde voor vertraging in het proces, want we moesten iedere keer wachten. Sinds we met Repromat in contact zijn gekomen is het nodig dat we gewoon verder zijn gegaan met een paar dingen die we eerder niet hadden voorzien, maar sinds Repromat gewoon verder is gegaan met het adviseren van ons door te observeren waar bij ons precies de knelpunten lagen en dat ze met een geschikt aanbod zijn gekomen, de HP Pagewide printer.

Ook benieuwd wat bij uw bedrijf past?

De HP Pagewide printer is niet per se iets wat voor iedere organisatie de beste optie is, wellicht heeft Repromat voor jou wel een veel beter aanbod van een vergelijkbaar product. Repromat is namelijk een bedrijf met een zeer uitgebreid aanbod. De HP Pagewide printer past het beste bij ons bedrijf, maar wellicht heb jij bijvoorbeeld wel behoefte aan een grotere printer voor A3 formaat.