Novidata
Image default
Business / Business Services

De schuifpuien van Schipper Ede

De schuifpuien van Schipper Ede verrijken en verbeteren de ervaring van een woning. Hoe komt dat? Doordat schuifpuien een link vormen tussen de buiten- en de binnenwereld. Een simpele eigenschap die veel betekent voor de sfeer en ambiance van een woonkamer. De schuifpuien in een woonkamer zorgen ervoor dat er veel meer licht naar binnen kan stromen. Dit scheelt vooral in licht gebruik overdag, omdat het natuurlijke licht al alles verlicht. Het is niet langer nodig om overdag lampen te gebruiken én dat zie je terug in de energierekening! Dat is niet het enige. Door de schuifpuien voelt de woonkamer ineens groter aan, gezelliger. Niet langer krap, donker en muf, maar modern, groot en verlicht.

De vele voordelen van schuifpuien

De schuifpuien van Schipper Ede hebben nog veel meer voordelen! Wist je namelijk dat schuifpuien ervoor zorgen dat een kamer beter geïsoleerd is tegen zowel warmteverlies en geluid? Niet langer heb je binnen last van krijsende kinderen die buiten aan het spelen zijn aan de overkant van de straat, en niet langer hoeft de kachel zo hard te stoken om in de winter warm te blijven. Dat scheelt in de energierekening! Bovendien zijn de schuifpuien onderhoudsarm, en gaan ze lang mee. Dat zorgt ervoor dat een investering in schuifpuien op de lange termijn gewoon terugverdiend kan worden! Ook dat is fijn. Daarnaast voldoen de schuifpuien van Schipper Ede bijna allemaal aan inbraak weerstandsklasse II. Het is een arbitraire term die vertrouwen moet geven in de schuifpuien en gemakkelijk inbrekers erlangs kunnen komen. Ook hebben de schuifpuien van Schipper Ede een grote variatie in design en uitvoeringen, dus er is ruime keuze.

Kies voor schuifpuien!

Om samen te vatten: schuifpuien zorgen voor openheid in ruimtes, brengen het licht binnen maar laten het geluid en de kou buiten. Daarnaast zijn ze in veel designs verkrijgbaar, en verdienen schuifpuien zich op de lange termijn terug. En, de klapper op de vuurpijl, schuifpuien nemen geen ruimte in wanneer ze open en dicht gaan, in tegenstelling tot tuindeuren. Kies daarom voor schuifpuien, en alle voordelen die ze met zich meebrengen.