Novidata
Image default
Business / Business Services

VoIP bellen

VoIP bellen is de opvolger van ISDN, de vorige techniek die gebruikt werd bij zakelijk bellen. Helaas gaan de ISDN lijnen verdwijnen, met VoIP bellen als vervanger. VoIP bellen is sneller, efficiënter en goedkoper, maar het is wel een hele klus om heel zakelijk Nederland te helpen met overstappen op deze nieuwe methode van zakelijk bellen. Daarnaast zijn er twee verschillende mogelijkheden bij VoIP bellen, namelijk SIP Trunk en hosted VoIP. Welke vorm van VoIP bellen past het beste bij welke organisatie? Wij van De Nederlandse Provider zijn hier om die vraag te beantwoorden. Wij helpen graag met overstappen op VoIP bellen, en hebben de beste deals voor VoIP bellen.

VoIP bellen met de SIP Trunk

De SIP Trunk is één van de mogelijkheden wat betreft VoIP bellen, en is voor bepaalde organisaties erg geschikt, voor anderen minder. Wat onderscheidt deze manier van VoIP bellen van de andere? Simpel, wanneer jouw organisatie een bestaande telefooncentrale heeft, en die geschikt wil maken voor VoIP bellen, dan kan De Nederlandse Provider deze telefooncentrale aansluiten op een SIP Trunk, en die maakt dat dan mogelijk. Het mooie dus aan deze vorm van VoIP bellen, is dat oude techniek behouden kan worden, wat veel kosten kan schelen. Hier even de voordelen van deze vorm van VoIP bellen op een rijtje: er wordt behoorlijk bespaard op telefoniekosten, ontzettend veel nieuwe functies worden ineens beschikbaar, in het geval van een calamiteit worden de omroepen omgeleid én het bestaande telefoonnummer wordt behouden!

VoIP bellen met hosted VoIP

Hosted VoIP is de andere manier van VoIP bellen, en werkt vanuit een telefooncentrale die in de cloud zit, waarbij een organisatie flink kan besparen op onderhoudskosten en erg hoge investeringen. Het mooie aan deze vorm van VoIP bellen, is dat de Nederlandse Provider alles up-to-date houdt, waardoor jouw organisatie er geen omkijken meer naar heeft. Is dat niet mooi? Hier alle voordelen van deze vorm van VoIP bellen op een rijtje: je krijgt een gloednieuwe telefooncentrale, die geen onderhoudscontract nodig heeft, veel nieuwe functies worden ineens beschikbaar én er kan flink bespaard worden op abonnementen en gesprekken!