Novidata
Image default
Business / Business Services

De ayahuasca ceremonie

Ooit gehoord van de ayahuasca ceremonie? Een spirituele reis die ervoor kan zorgen dat je beter tot jezelf komt. Wij bieden professionele begeleiding die kan helpen met persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en emotionele en fysieke heling. Hoe kan dit? Een ceremonie als deze zorgt ervoor dat je in een soort trance diep tot het binnenste van jezelf terecht komt, waar je je innerlijke demonen kunt bestrijden. Zo wordt de kern van het probleem aangepakt, in plaats van alleen de symptomen. Neem bijvoorbeeld fysieke klachten, of verslavingsgedrag, depressie, angsten, PTSS en rouwverwerking. Dit zijn allemaal dingen waar een ayahuasca ceremonie bij kan helpen, om die innerlijke rust weer te kunnen vinden en te kunnen genieten van het leven.

Een ayahuasca ceremonie, doe het voor jezelf

Een ayahuasca ceremonie moet je voor jezelf doen, om jezelf te genezen van allerlei pijnen in het leven. Het kan helpen om je spirituele ontwikkeling op gang te brengen en je de antwoorden te geven op bepaalde levensvraagstukken. Maar wat gebeurt er nou eigenlijk tijdens zo’n ceremonie? Je wordt ten eerste begeleid door liefdevolle en getrainde begeleiders, iedere begeleider van innerlijke reis heeft een verpleegkundige of zorg achtergrond, dus je weet zeker dat je wordt bijgestaan door professionals. Er zijn een aantal vaardigheden waar ze gebruik van maken tijdens zo’n ceremonie, om de deelnemers te begeleiden in hun spirituele reis. Denk hierbij aan dingen zoals een chakra voetmassage, die tevens heerlijk voelt, ademondersteuning en stemvork healing.

Kies voor jezelf

Inmiddels heeft innerlijke reis al duizenden individuen kunnen helpen met een ayahuasca ceremonie om hun spirituele ontwikkeling te ondersteunen en hun innerlijke rust terug te laten vinden. We zijn heel dankbaar voor deze mogelijkheid hebben gehad, en zouden het graag allemaal weer opnieuw willen doen. Wel een waarschuwing, de effecten van zo’n ceremonie kunnen zowel fysiek, spiritueel als emotioneel intens zijn. Bovendien, de werking van ayahuasca is niet wetenschappelijk bewezen, en dat is iets om in gedachten te houden wanneer je vertrouwt dat jouw fysieke pijn beter genezen kan worden met ayahuasca dan door naar de dokter te gaan. Kies bewust voor ayahuasca, kies voor jezelf.