Novidata
Image default
Business / Business Services

De prijzen van een mantelzorgwoning

Bent u eventueel benieuwd naar de prijzen van een mantelzorgwoning bij Chaletbouw Wernsen? Dat begrijpen we goed, u wilt natuurlijk eerst weten wat u kunt verwachten voordat u de volgende stappen zet. Dat kunt u doen door een vrijblijvende offerte op onze website in te vullen, het is dan handig om zo gedetailleerd mogelijk alles in te vullen, dan sluit de offerte namelijk het meeste aan op de eindprijs van de mantelzorgwoning. Bij Chaletbouw Wernsen is het mogelijk om een zorgchalet op maat te laten maken, maar het is ook mogelijk om een standaard zorgchalet op te leveren, uiteraard is de laatste wat goedkoper. Bij een zorgchalet op maat heeft u echter wel iets veel persoonlijkers.

Verschillende mantelzorgwoning prijzen

Er zijn een aantal factoren waar de prijzen van een mantelzorgwoning van afhangt. Wij kunnen een heleboel mogelijkheden aanbieden wat betreft de bouwstijl, de vorm van de chalet en andere opties zoals een jacuzzi of sauna. In principe is de vuistregel dat alles wat mogelijk is in een normale woning, ook te realiseren is voor een zorgchalet. Nadat u eenmaal de offerte heeft aangevraagd en daarna geaccepteerd, kunnen wij voor u aan de slag gaan met u ontzorgen. Dat doen we van de vergunningsaanvraag tot aan de plaatsing van de zorgchalet.

De mogelijkheden

Wij kunnen de mantelzorgwoning zowel casco of turn-key opleveren. Wat houdt dat in? Bij een casco mantelzorgwoning verzorgt Chaletbouw Wernsen enkel het exterieur van de zorgchalet, de rest kunt u zelf indelen met meubilair en decoraties. Wij hebben ook de mogelijkheid om de zorgchalet turn-key op te leveren, waarbij u, eenvoudig gezegd, enkel de sleutel in het slot hoeft om te draaien om de mantelzorgwoning te gaan gebruiken. Alles wordt dan volledig gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd, waarbij u helemaal niets meer hoeft te doen. Het enige wat u nog rest is uw intrek nemen! Het grote voordeel van deze twee zorgchalets is dat ze verder geheel onderhoudsvrij zijn, niet alleen ontzorgen we tijdens het bouw- en plaatsingsproces, maar ook nadat het geplaatst is! Verder vragen wij ook alle vergunningen aan, uw zorg is enkel de mantelzorg.