Novidata
Image default
Business / Business Services

Cartoontime, hilarisch in alle opzichten

Waarom maak je je grote dag niet extra bijzonder door Erwin Hogeboom van Cartoontime hilarische cartoons van je gasten te laten tekenen?

Heb je ook wel eens het gevoel dat elke bruiloft hetzelfde is? En wil je voor je eigen bruiloft echt eens iets anders? Of ben je op zoek naar iets hilarisch om je bruiloftsreceptie, feestje, partijtje, bedrijfsevenement, jubileum, bedrijfsopening, beurs, festival of braderie op te vrolijken? Waarom maak je deze speciale gelegenheid dan niet extra bijzonder door Erwin cartoons van je gasten te laten tekenen? Hij kan in slechts een paar minuten een persoon tekenen met elke keer een gegarandeerde gelijkenis. Wil je echt een grote indruk maken op je grote dag, moet je echt contact opnemen met Erwin.

Hét geschenk voor elke gelegenheid

Een karikatuur door Cartoontime is hét ideale geschenk voor elke gelegenheid, verjaardagen, pensionering, bruiloften, vertrek naar een nieuwe baan enz. Het is ook het perfecte geschenk voor de persoon die alles al heeft, want het is niet iets wat je in de winkel kunt kopen en elke cartoon is uniek en persoonlijk. Erwin’s cartoons kunnen zo subtiel of overdreven zijn als jij maar wilt, jij beslist! Als je op zoek bent naar goedkope slecht getekende cartoons, die niet op de persoon lijken, dan moet je hem zeker niet inhuren. Hij maakt ook cartoonborden, en zal elke karikatuur proberen aan te passen aan het budget en de behoeften van de mensen. Er zijn veel verschillende opties met betrekking tot prijsstelling, grootte, kleur, zwart-wit, etc. Als je een ruwe schatting van je beschikbare budget naar hem mailt, kan hij je altijd van advies voorzien.

Live tekenen is echt zijn ding

Erwin vindt het leuk om het bruisende geluid van een vrolijke menigte en hun gelach te horen terwijl hij snel enkele belangrijke gelaatstrekken vastlegt. Hij vindt het heerlijk om de verrassende reacties van elke gast te zien wanneer hij hun cartoon onthult. Hij vermaakt graag de mensen met zijn snelle karikatuurschetsen. En de gasten genieten van hun moment van ‘roem’ en hebben een geweldig aandenken aan het feest om mee naar huis te nemen. Laat je verbazen op zijn website Cartoontime.nl. Daar vind je enkele karikaturen van leuke evenementen die hij gemaakt heeft.