Novidata
Image default
Business / Business Services

Opslagplaats huren

Wanneer u een opslagplaats wilt huren kunt u bij ons terecht. U kunt een veilige opslagplaats huren die mobiel is en op iedere gewenste plek neergezet kan worden. Hebt u tijdelijke beschutting nodig voor spullen die u buitenshuis wilt plaatsen, dan zijn zulke opslagboxen ideaal. In tal van situaties kan een dergelijke opslagplek de oplossing zijn.

Verder kan men een opslagplaats huren die tevens in formaat verschilt. Er zijn kleinere en grotere opslagcontainers. Elk is handig voor specifieke gevallen. Zo kan men er een gebruiken die goed is bij een renovatie of een verhuizing. In dat geval wil men voldoende ruimte om alle inboedel van de woning ergens voor een periode op te slaan. Een opslagplaats huren van ons zorgt voor genoeg plek om dat te kunnen bewerkstelligen.

Veilige wijze opslaan eigendommen

In het geval u eigendommen heeft die meer beveiliging eisen kunt u daarvoor ook opslagplaatsen huren. Zo is het mogelijk om een opslagbox te lenen die eerst voor uw huis wordt geplaatst. Dan kunt u deze geheel vullen met de inboedel die u wens op te slaan. Daarna komt dezelfde autolaadkraan langs die uw kostbaarheden en bezittingen, die u op een veilige opslagplaats wilt houden, komt ophalen om deze vervolgens op ons terrein te bewaren. Daar is volop beveiliging aanwezig en kan men niet zo maar bij de opslagcontainers. Verder zijn er verwarmingselementen aanwezig die voor warmte zorgen op de koudere dagen. Zodoende kan men de goederen het hele jaar lang bij ons in de opslagplaats, die men kan huren, opslaan.

Containers en boxen

Als u nog een opslagplaats huren wil die een andere afmeting heeft dan is dat zeker mogelijk. Zo kunt u een zeecontainer lenen die robuust is en bestand tegen weersomstandigheden. Deze is voor de lange duur bestemd. Ook zijn er kleinere opslagplaatsen van 10ft, rond de 3 meter, die men kan huren.

https://www.oomenopslag.nl/